Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tlzp

Društvene mreže gore nakon emisije! Neke gledatelje naljutila Orsag: Grozno si postupila, sve si upropastila

Foto: Nova TV
1/7
07.12.2020.
u 08:28

Naravno, svi obožavatelji često imaju favorite u emisiji pa nije čudno da su ih spremni žustro braniti u komentarima.

Društvene mreže gore i nakon najnovije epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Obožavatelji showa, kao i obično, pohrlili su komentirati pobjednika Marka Braića, no iako je mnoštvo pozitivnih komentara, neki misle da on nije trebao pobijediti. Naravno, svi obožavatelji često imaju favorite u emisiji, pa nije čudno da su ih spremni žustro braniti u komentarima.

– Marina, grozno si postupila. Ovo je zabavna emisija, a ti si sve upropastila, zbog Siniše i gledamo ovo – komentirala je jedna gledateljica.

Foto: Daniel Pavlić

– Žiri je pokušao Siniši namjestiti pobjedu da svi ostvare bar jednu (i Lanu još čekamo, ako se ne varam), ali nešto se pita i natjecatelje – stoji u drugom komentaru.

Foto: Daniel Pavlić

– Ovo je zabavna emisija, a ne ''Hrvatska traži zvijezdu''. Međutim, vidim da su kandidati sebe shvatili previše ozbiljno i kvare zabavu kao što je to večeras učinila Marina Orsag jer, da nema Siniše, ova emisija bila bi TIHA MISA – žustro je branio svog favorita jedan od obožavatelja.

Foto: Daniel Pavlić

– Nije fer. Ovo je namješteno, iz kolegijalnosti je trebao Siniša pobijediti. Jer Siniša je uvijek svojih pet davao Marku. Marko, kad je vidio semafor, sebično je svojih 5 dao gospođi koja je bila daleko ispod. A i druge kolege isto tako – glasi komentar gledatelja koji smatra da je Ružić trebao odnijeti pobjedu u ovoj epizodi.

Foto: Daniel Pavlić

– Šteta što mu kolege nisu dozvolile da pobjedi – komentar je gledateljice. 

Foto: Daniel Pavlić

Neki gledatelji osvrnuli su se i na transformacije.

Foto: Daniel Pavlić

– Ne znam zašto, ali današnje transformacije nisu nešto, prošli puta genijalno je bilo – stoji u jednom komentaru. 
Ipak, mnogi gledatelji pobjedniku su čestitali i složili se da je stvarno zaslužio pobjedu jer radi i trudi se u svakoj emisiji.

Podsjetimo, ove nedjelje, u 13. epizodi omiljenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', Marko Braić na pozornicu je izašao kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man, a ova izvedba u kojoj su do izražaja došle njegove vokalne sposobnosti donijela mu je još jednu pobjedu.

''Ti si ovim glasom probudio sve moguće emocije u mojem tijelu. Lijepo si dočarao taj duboki bariton. Snaga kojom si prštao, nevjerojatna je, ja sam se naježila'', rekla mu je Nives. ''Svaka ti čast Marko, ovo je stvarno bio vokalni vrhunac. Ovo je bilo intimno, emotivno i uvjerljivo, točna svaka notica. Vidim da si uživao u ovoj izvedbi i voliš ovu pjesmu. Odličan si performer i sto posto si bio u ovoj priči'', rekla mu je Indira. Marku Braiću ovo je četvrta pobjeda u emisiji te je odlučio da Nova TV u njegovo ime 10 tisuća kuna donira udruzi ''Putokaz''.

 

Komentara 14

SA
SamoIstina
08:54 07.12.2020.

Ovo je njesra od emisije, bar što sam vidio do sada u tri puta po desetak minuta gledanja! Voditeljsko čudovište od Maje, promocija i parada sisa od Nives, tobožnjeg humora i glazbenog dara od Indire, katastrofa. HTV u svojim show emisijama je katastrofa, no još uvijek stotinama milja daleko od ovih

KG
KG002
08:53 07.12.2020.

Svaki put kad naletim na ovo mislim si "koja budala to gleda"... Očito ih ima.

Avatar Bongozg
Bongozg
10:12 07.12.2020.

kad ce vec jednom te drustvene mreze izgoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije