Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavljenici

Nera Stipičević: Pobjedom sam ispunila tatin veliki san!

nera stipičević
19.12.2010.
u 21:00

Mama i tata su uzeli godišnji i potegli iz Makarske da bi me mogli bodriti u studiju. Ovaj moj trijumf na plesnom podiju posvetila bih tati, jednom strastvenom plesaču koji je sretan što je kći ostvarila njegov san.

Bilo je savršeno! Sretna sam zbog svega, ali i tužna jer je jednom divnom razdoblju u mom životu došao kraj. Zaplesat ću ja još koji put, nakon svega što smo Damir i ja prošli nema šanse da zaboravim na ples i ne ispunim obećanje koje sam dala sebi i njemu – kaže pobjednica pete sezone Plesa sa zvijezdama glumica Nera Stipičević, čiji su najglasniji najvijači u finalu, uz prijatelje, bili otac Matko i majka Marijana.

‘Tatino dite’

– Mama i tata su uzeli godišnji i potegli iz Makarske da bi me mogli bodriti u studiju. Ovaj moj trijumf na plesnom podiju posvetila bih tati, jednom strastvenom plesaču koji je sretan što je kći ostvarila njegov san. Da se posvetio plesu kad je bio mlađi tko zna gdje bi mu bio kraj, no to su bila teška vremena, nije se imalo novca, tako da je ovo naša zajednička pobjeda, priznaje temperamentna Makaranka, koja se na probama znala i porječkati sa svojim učitelje

– Nisu to bile neke svađe, samo sudar dviju vizija kako bi trebao izgledati naš nastup. Kao glumica sam htjela malo produbiti točku pričom, trebalo je dosta vremena dok Damira ne uvjerim da ćemo tim pristupom samo profitirati. Sumnjam da bih bez tako maštovitog, nadarenog, strpljivog i jako poštenog učitelja došla do pobjede. Svaka čast Damiru, moja je sreća što sam ga dobila za partnera. Otplesali smo jednu bajku s najljepšim mogućim krajem, bolje nije moglo biti – zaključuje Nera koja će sad napokon imati malo više vremena za dečka i prijatelje.

– Svi su odahnuli što je plesu došao kraj. Za Božić ću se odmarati u Makarskoj, a za Novu nemam planova – kaže Nera, koju će njen učitelj osim po talentu pamtiti i po odličnom smislu za humor.

Kompliment iznenađenja

– Nera pred kamerama djeluje puno ozbiljnija nego što jest. Pa, ona je čisti humor! Na probama me znala nasmijati do suza. Vježbali smo četiri sata dnevno nekoliko mjeseci, znala je biti temperamentna, ali to me nije previše smetalo jer je imala želju i volju da napravimo nešto drugačije, bolje, originalnije. Najviše me iznenadio kompliment Davora Bilmana, koji nam je rekao da se ne bismo trebali sramiti svog plesa i koreografije koji može konkurirati onom u Americi ili Velikoj Britaniji. To mi je baš bilo drago čuti – zaključio je ponosno pobjednik pete sezone Plesa sa zvijezdama Damir Horvatinčić.

Nakon što su se u medijima pojavili natpisi da finalistica Plesa sa zvijezdama voditeljica Mila Horvat i njezin kolega Petar Vlahov za svoje sudjelovanje u showu neće dobiti ni kune – jer njihov honorar nije htio odobriti ravnatelj televizije – Mila se nije obazirala na priče, već se dan nakon finala odmah bacila na posao i uređivanje emisije Olimp:

 – To su neslužbene informacije o kojima nema pojma. Ovih dana uredništvo će rješavati ta pitanja. Kad postane službeno onda ću komentirati. Od ponedjeljka sam na bolovanju, izjavila je finalistica showa koja je prvo mjesto Nere i Damira komentirala riječima: – Pravda je zadovoljena! 

Komentara 1

RU
rus4
08:20 20.12.2010.

Prvu emisiju sam gledala s Nerom i odmah vidim da je najbolja....Više nisam pratila ali sam znala...NAJBOLJA JE ...TO S ODMAH VIDJELO...ČESTITAM,SUPER SI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije