Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJ I KOMIČAR

Neprepoznatljivi Zuhra u izlasku sa suprugom kojoj se vratio nakon 25 godina

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/11
23.10.2023.
u 21:20

Zuhra se u nešto više od godinu dana potpuno transformirao te ne prestaje plijeniti pažnju vidno stesanijom i elegantnijom linijom. Glumac se pohvalio da je izgubio vrtoglavih 30 kilograma

Hrvatski glumac, televizijski voditelj i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra (61) nedavno je privukao pažnju javnosti na jednom svečanom događaju u Zagrebu. Naime, glumac se pojavio s atraktivnom suprugom Monikom s kojom je u vezi od prije tri godine, a kako doznajemo, vjenčali su se u prosincu 2021. Iako je na sceni prisutan više od tri desetljeća te izbjegava medijska događanja, u zadnje vrijeme izgleda bitno bolje i svježije.

Naime, Zuhra se u nešto više od godinu dana potpuno transformirao te ne prestaje plijeniti pažnju vidno stesanijom i elegantnijom linijom. Glumac se pohvalio da je izgubio vrtoglavih 30 kilograma.

- Bio sam u najgoroj i najdebljoj fazi, ja to zovem tuljan-faza i onda sam odlučio tome stati na kraj. Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i način života, odlučio saqm podvući crtu. Nije baš bilo preko noći, ali u godinu dana uspio sam skinuti toliki broj kilograma - otkrio je za Story komičar koji se te večer nije odvajao od svoje lijepe supruge.

21.10.2023., Zagreb - Party povodom 13. godišnjice rada poliklinike Mazalin u hotelu Zonar. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Par je došao proslaviti rođendan jedne zagrebačke poliklinike, a za ovu su se prigodu uskladili u crnom izdanju s kožnim jaknama. Bilo je to jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti s partnericom Monikom s kojom ima i posebno zanimljivu ljubavnu priču. Kako je jednom prilikom ispričao, on se u nju zaljubio dvaput.

VEZANI ČLANCI:

- Monika i ja prvi put smo bili u vezi prije 25 godina. Bili smo mladi i razišli se. U međuvremenu se i njoj i meni dogodio život, a sad smo ponovno zajedno - rekao je glumac i komičar za Story 2020. kada je otkrio još jednu zanimljivost.

- Moja bivša supruga Asja i Monika znaju popiti i kavu i nema nikakvih drama - rekao je Zuhra koji s bivšom suprugom ima 21-godišnjeg sina Vjeku, za kojeg kaže da ima dar za komediju, ali i za sviranje bubnjeva.

Podsjetimo, Zuhra je najpoznatiji po ulozi Aljoše u Večernjoj školi, a još neke od serija iz kojih ga pamtimo su "Bumerang TV", "Na granici", "Cimmer fraj".
 

VIDEO: Prošlo je deset godina od tragične smrti Dolores Lambaše, tu večer je iznenada promijenila planove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije