Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andi Ismail

Plesač koji je oduševio Martinu: Još uvijek se tresem, zbog plesa su me vrijeđali, mislio sam odustati

Andi Ismaili
Foto: Nova TV
1/28
23.10.2023.
u 11:00

- Bila je to doslovna magija. Ne mogu ni opisati emocije koje sam osjetio na toj velikoj pozornici! Kad je Martina pritisnula zlatni gumb, trebao sam nekoga da dođe i uštipne me na toj pozornici, bio je to nadrealni trenutak i definitivno vrhunac cijelog mog života, kazao nam je mladi plesač

Andi Ismaili, 14-godišnji dječak iz malog mjesta pokraj Gostivara u Sjevernoj Makedoniji, oduševio je sve svojim plesnim umijećem u posljednjoj emisiji Supertalenta Nove TV. Mladi Andi dobio je zlatni gumb od Martine Tomčić i direktni plasman u polufinale. Članovi žirija nakon njegovog nastupa nizali su komplimente:

- Još uvijek se tresem, ja obožavam ples, zaista. Ples je dio moje osobnosti, možda to ne mogu pokazati, ali to osjećam. Maja je rekla da plešeš s puno samopouzdanja, ja bih rekla da se više radi o strasti, komentirala je Martina, a Andi nam je u razgovoru kazao sve o svom nastupu i o svojoj strasti prema plesu.

- Moj tata studirao je u Hrvatskoj, proveo je tu pola svoga života. Pratio je emisije Supertalenta, gledao epizode pa me pitao zašto se ja ne bih prijavio. Dobiti zlatni gumb u omiljenom showu mog oca je stvarno šlag na torti, kazao je Andi i otkrio nam kako mu je bilo nastupati na pozornici Supertalenta.

- Bila je to doslovna magija. Ne mogu ni opisati emocije koje sam osjetio na toj velikoj pozornici! Kad je Martina pritisnula zlatni gumb, trebao sam nekoga da dođe i uštipne me na toj pozornici, bio je to nadrealni trenutak i definitivno vrhunac cijelog mog života. Martina je također spomenula da sam je ostavio bez teksta. Taj kompliment mi je puno značio, kaže mladi plesač, koji je odmah nakon nastupa dobio brojne čestitke obitelji i prijatelja.

VEZANI ČLANCI:

- Komentari u Makedoniji su ljubazni kao i uvijek. Moja obitelj mi je prva čestitala jer su oni moji najveći obožavatelji i najveća podrška, a zatim sam rekao svojim učiteljima plesa i oni su bili presretni zbog mene, kazao je Andi koji se plesom počeo baviti u prosincu 2017. godine. Njegova ujna vodila je svoje kćeri na ples i on je došao vidjeti kako je tamo. Profesorica plesa pustila je neku glazbu Andi je počeo improvizirati. Tada su vidjeli da ima talent.

- Isprobao sam mnoge sportove prije plesa: nogomet, karate, košarku, ali nijedan od njih me nije natjerao da se osjećam kao kada plešem. U vrijeme kada sam napravio svoj prvi nastup koji je ostavio ljude bez riječi, tada sam shvatio da sam duboko zaljubljen u ples, otkrio nam je Andi. Na početku svoje karijere naišao je na zadirkivanja svojih vršnjaka koji nisu navikli da dečki plešu. No, ono što ga je posebno povrijedilo bilo je i kada je jedna profesorica rekla nešto uvredljivo.

Andi Ismaili
1/28

- Kad sam bio mali to je toliko utjecalo na mene da sam razmišljao o tome da zauvijek prestanem s plesom, ali sada me učinilo najjačom verzijom sebe, kaže Andi koji je već postao i svjetski prvak u plesu.

- Bilo je više od 2500 natjecatelja u tom natjecanju, a biti okrunjen svjetskim prvakom značilo je da je moj život ispunjen, kaže mladić za kojeg je Martina Tomčić uvjerena da će biti svjetska zvijezda. Njegova želja je da ode sve do Hollywooda.

- Zabavna je činjenica da sam već snimio kratki film o svom početku puta u plesu i tu igram glavnu ulogu. Definitivno želim živjeti u Los Angelesu, snimati filmove i plesati. Tada ću biti sretan do kraja života, zaključio je Andi.

VIDEO: Prošlo je deset godina od tragične smrti Dolores Lambaše, tu večer iznenada je promijenila planove 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije