Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo uz večernji

Ne propustite i ovaj petak, 23. kolovoza, novi broj priloga Ekran

ekran naslovnica (1)
VL
22.08.2013.
u 13:17

Otkrijte kako se poznata pjevačica Ivana Husar Mlinac snašla u producentskim vodama radeći na novoj seriji „Stella”

U novom broju Ekrana otkrijte koliko je stresan povratak s rodiljskog dopusta bio za voditeljicu Dnevnika Nove TV Mariju Miholjek. Kako uspijeva svaki dan do podne pripremiti klincima ručak i do 23 sata raditi vrlo stresan posao. Razgovarali smo s Ivanom Husar Mlinac koja je bila glazbena producentica nove serije "Stella", što je od jeseni gledamo na Novoj TV. Otkrila nam je koje ćemo hitove vidjeti u izvedbi glavnih glumaca u toj glazbeno-dramskoj seriji.

Kroz svoju životnu priču u Vremeplovu provela nas je Branka Cvitković, kazališna prvakinja, a njezina kolegica Jelena Miholjević objasnila nam je kako se pripremala za novi film, što joj smeta kod njezina kućnog ljubimca te zašto njezin sin smatra da se promijenila.

Donosimo i fotografije s ljetovanja turske zvijezde Beren Saat koju ćemo gledati u seriji "Osveta", a s HTV-ovim dopisnicima porazgovarali smo o životu u Washingtonu, Bruxellesu, Mostaru i Londonu.

Sve to i još više pročitajte u novom broju Ekrana – jer petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije