Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javile se i druge mame

Nataša Janjić iskreno: Do grla sam u djeci, nekad mislim da mi ne ide

Foto: Instagram
1/7
31.03.2021.
u 19:04

Nataša Janjić i njezin supurg Nenad Medančić roditelji su sina Tonija i kćeri Kaje, a glumica često na Instagramu dijeli obiteljske trenutke.

Glumica Nataša Janjić na svom Instagram profilu objavljuje lijepe obiteljske trenutke ali i one manje idilične trenutke s kojima se svaka mama suočila jednom. 

- Do grla sam u djeci!😂 Znate ono kad maštate o dvoje preslatke dječice pa se sudarite s onim danima kada jednostavno mislite da vam ne ide? Treći tjedan vrtića, druga virozica za redom i ponovo smo kod kuće. I ova malena koja još samostalno ne sjedi, još ne hoda, tek puže i voli po rukama. Oba pelenaša. I kraj dana... odbrojavamo sitno do spavanja. 🥳 Ovo je moj život. Ovo je moja poza i uloga. Bez filtera. (I crtići pred timeout da prebrodimo krizu koje krene već od 18:30 🙈) Da vas čujem, savršene mame, tajne na sunce! 🥴- napisala je glumica jučer na svom Instagramu i objavila fotografiju sa sinom Tonijem i kćeri Kajom. Bivša HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli pozdravila ju je u komentarima i rekla kako je pozdravlja dok joj njezine tri curice sjede u krilu, a kolegica Anja Šovagović Nataši je poručila:

Draga Nataša, najvažniji i najstresniji događaji su iza Tebe (porodi i neizvjesnost hoće li sve biti u redu)... Bog ti je podario blagoslov zdrave i lijepe djece... ispred Tebe su neizrecivo divni dani uživanja u svakom trenutku njihovog odrastanja. Prebrzo će proći sve ove neizvjesnosti i brige, a zauvijek će biti ljubav, velika kao nebo. Blesavo je reći: uživaj, ali jedino što Ti mogu reći je upravo to: uživaj, Ti si jedna hrabra i dobra majka i nema te sile kojoj ne možeš stati na kraj.

 

 

Natašin sin Toni je nedavno krenuo u vrtić i glumica je priznala kako je plakala u autu nakon što ga je prvi put ostavila u vrtiću i njegov odlazak u vrtić donio je i viroze i neprospavane noći, ali donijelo je Nataši i neko slobodno vrijeme za nju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije