Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Nova RTL-ova voditeljica otkriva nam zašto sa sestrom ne nalazi zajednički jezik i kakvi dečki je privlače

Foto: RTL
1/6
31.03.2021.
u 06:56

Anita Martinović umjesto Marijane Batinić će voditi 13. sezonu showa u kojem farmeri traže srodnu dušu.

Anita Martinović prihvatila je težak zadatak - stati u voditeljske cipele Marijane Batinić koja je godinama vodila popularni RTL- ov show "Ljubav je na selu". Ne skriva Anita da ju je uhvatila panika kada je došao trenutak da zauzme Marijanino mjesto, ali uz pomoć cijele ekipe i same Marijane uspješno je odradila posao, a uskoro kada krene i 13. sezona showa i publika će dati svoj sud.

Je li vas iznenadio poziv da zamijenite Marijanu Batinić u emisiji "Ljubav je na selu" i koliko vas je plašilo zauzeti mjesto voditeljice koju publika i natjecatelji obožavaju?

Poziv na casting me zatekao taman na radnom mjestu i prvo mi je trebalo par minuta da dođem k sebi i da shvatim što se točno dogodilo. Ostala sam baš ugodno iznenađena! Nakon toga je naravno uslijedila mala panika zbog činjenice da trebam uskočiti u Marijanine cipele, ali cijela ekipa iza kamera kao i sama Marijana mi je na puno načina pomogla da to uspješno odradim. Još je na publici ostalo da da svoj sud! Što vam je bio najveći strah na snimanju i kako je izgledao prvi dan na vašem novom radnom mjestu? Najveći strah mi je bio da neću moći napraviti nešto što se od mene očekuje. Prvi dan sam probila led telefonskim pozivom jednom našem farmeru koji je svojom veselom naravi pomogao i meni da se opustim i hrabro krenem dalje.

Kakvi su natjecatelji u novoj sezoni i hoće li ove sezone biti nekih promjena u odnosu na prijašnje?

Farmeri su zabavni, smiješni, emotivni, baš slojeviti a najviše željni ljubavi. Pa nisam li ja već dovoljna promjena hahaha? Biti će svakakvih situacija, a po prvi put ćemo imati i nešto što se do sada još nije dogodilo u emisiji, ali za to ćete nas morati gledati, ne mogu vam baš sve otkriti!

Foto: RTL/Screenshot

Život na selu nije vam nepoznanica, i samo ste dio djetinjstva proveli u mjestu Gundinci pored Slavonskog Broda, kakve uspomene nosite iz tog perioda i što vam je na selu privlačno, a što vas odbija od sela?

Odrastati na selu je mislim najljepša opcija za svako dijete. Mi nismo imali vrtić gdje bi išli već smo se igrali u vrtu i nekako imam osjećaj da djeci koja odrastaju na selu djetinjstvo prolazi puno više u igri i druženjima jer nema toliko nekih obaveza i jurnjave. Mi spavali smo do kad smo htjeli, nitko nas nije budio u 7 ujutro da jedemo i spremamo se u vrtić itd. Opet, s druge strane, mi nismo imali sve ove divne sadržaje koje imaju djeca u gradu. Moje djetinjstvo je bilo predivno, veselo, provedeno u igri i druženju, na velikim rođendanskim proslavama i obiteljskim okupljanjima, i tako ga želim i volim pamtiti. Ne bih rekla da me išta odbija sa sela, ali ja sam seoska cura koja voli žižu grada, kazalište, kino i sve one sadržaje koje grad pruža, pa je za mene kombinacija ta dva svijeta zapravo nešto što bi me baš veselilo.

Završili ste modni dizajn, planirate li se jednog dana široj javnost predstaviti sa svojim dizajnom i kakav modni stil vi volite i što nikada ne biste kupili kada je riječ o odjeći i modnim dodacima?

Završila sam modni dizajn ali kako je naša tekstilna industrija na žalost tu gdje je, nakon fakulteta sam odmah počela raditi u modnom svijetu ali više vezano za prodaju i management. Prodaja mi je u krvi jer je i moj tata trgovac pa sam se nekako tu pronašla, a volim komunikaciju i interakciju sa ljudima. U zadnje vrijeme se bavim prodajom, ali samo nešto skupljih artikala - a to su nekretnine. Upravo sam u procesu otvaranja i svoje agencije, pa se tako bacam u poduzetničke vode! Što se mode tiče, nekako tu volim kombinirati trendove sa nekim svojim stilom. Volim ženstvene odjevne kombinacije, ali s obzirom da sam sportski tip uživam provesti dan i u trenirci . Zapravo sve ovisi o danu, prigodi i raspoloženju. Nikada ne bih kupila neki odjevni predmet koji neukusno i pretjerano izlaže ili naglašava žensku figuru.

Imate dva brata i sestru, kako se slažete s njima i sanjate li i vi o velikoj obitelji?

Mi smo svi generalno jedna velika glasna i vesela obitelj koja se dobro slaže. Sa braćom se slažem izvrsno, dok sa sestrom malo teže nalazim zajednički jezik jer je puno mlađa od mene pa smo valjda trenutno u nekoj fazi sukoba generacija. Nadam se da će ta faza brzo proći jer sam oduvijek sanjala da imam sestru - i mama mi je to i ispunila ali tek u 17-oj godini! Što se tiče moje vlastite obitelji, mislim da sve stiže baš u pravo vrijeme, pa tako mene tek očekuju ti izazovi u budućnosti, nadam se.

Sudjelovali ste u showu "Gospodin Savršeni". Mijo nije bio vaš Savršeni, a jeste li u međuvremenu pronašli svoju savršenu srodnu dušu i kakve odlike mora imati jedan muškarac da bi vas privukao?

U mom životu je jako puno srodnih duša, a pronalazim ih u članovima svoje obitelji i bliskim prijateljima. A što se muškaraca tiče - okrenut ću se na cesti za markantnim visokim tamnoputim frajerom, no fin karakter će, u mom slučaju, uvijek nadjačati izgled. A pod fin karakter mislim na muškarca koji je zabavan, humorističan, pouzdan, jak i pažljiv, ma znate već što mi žene volimo, a čega je očito u deficitu! E, ako se dogodi još da je kombinacija finog karaktera i izgleda - to je pun pogodak!

Je li vam Marijana Batinić dala nekakav savjet prije showa i tko je najuzbuđeniji zbog ovog vašeg novog posla i čijih se kritika najviše bojite kad se ukažete na malim ekranima?

Marijana mi je dala najbolji savjet, a taj je da se opustim i budem svoja. I na tome sam joj zahvalna. Što se tiče uzbuđenja, pa evo moram reći da su svi moji prijatelji i obitelj jako uzbuđeni i nestrpljivi vidjeti me na malim ekranima, a kritika se ne bojim, ali ne mogu reći da mi je svejedno kako će gledatelji reagirati na mene. Jedva čekam vidjeti i čuti prve reakcije!

Pogledajte što nam je gostujući u našem podcastu otkrila Albina Grčić

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
08:01 31.03.2021.

Sise u prvom planu....kako nam je Majuska jutros? Jel Blum bio na cici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije