Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah

Natali Dizdar paraglajdingom želi pobijediti fobije

natali (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
24.06.2010.
u 18:03

Pjevačica iz Zadra proživljava traumu svaki put kada mora putovati zrakoplovom jer se jako boji letenja. Zaključila je kako bi najbolji način da pobijedi strah bio da se okuša u paraglajdingu.

Pjevačica Natali Dizdar strahuje od visine, a posebnu traumu svaki put joj priušti let zrakoplovom u kojem gubi kontrolu i prepušta se u ruke pilota.

- Razmišljala sam o paraglajdingu jer bi bilo fora pobijediti te fobije - kazala je Natali koja će 26. srpnja u Klovićevim dvorima održati koncert pod nazivom "Jazz by Natali".

Ključne riječi

Komentara 4

VI
vitaszorcms
01:18 25.06.2010.

Ja isto imam strah od lava pa razmišljam da bi bila fora da pobijedim taj strah tako da uđem u kavez sa lavom !

VI
vitaszorcms
14:27 25.06.2010.

Saznali smo da strah od letenja i paraglajding, u slučaju pjevačice Natali Dizdar ipak imaju nešto zajedničko i da ovo nije samo još jedan bezvezni pijar ulet u reklamu za koncert ! Naime,dotična pjevačica će svoj koncert u u Klovićevimm Dvorima,započeti spektaktularnim slijetanjem uz pomoć paraglajdinga,pravo na mjesto pozornice.

DO
dopjas
21:12 27.06.2010.

@ploto...opazio si naslov, otvorio link, pročitao sadržaj i saznao za koncert….reakao bih da su upspijeli u namjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije