Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nema nam pomoći'

Našu trudnu glumicu taksist izbacio iz auta jer mu je opravdano prigovorila

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
28.08.2020.
u 13:47

Dan kad te vozač Ubera izbaci iz auta jer ga zamoliš da stavi zaštitnu masku. Tututu...nema nam pomoći - napisala je Jelena.

Glumica Jelena Perčin na Facebooku je podijelila neugodno iskustvo koje joj se dogodilo u Zagrebu prilikom vožnje Uberom. Naime, Jelena je od vozača zahtijevala da tijekom vožnje stavi masku, a umjesto da je posluša, on ju je izbacio iz automobila. 

Foto: Daniel Pavlić

- Dan kad te vozač Ubera izbaci iz auta jer ga zamoliš da stavi zaštitnu masku. Tututu...nema nam pomoći - napisala je Jelena. 
Prijatelji su joj u komentarima savjetovali da neugodnog vozača odmah prijavi Uberu, jer po njihovim pravilima i vozač i putnici moraju imate maske na licu.

1/8

- Ne mogu ga prijaviti jer je izbrisao vožnju i aplikacija mi je nije registrirala, a ne postoji kontakt broj! Ma dno!  Ja se od šoka nisam snašla i još sam u sedmom mjesecu trudnoće. Dok sam se izgegala iz auta on je već zbrisao - napisala je Perčin, i dodala kako će svakako pokušati poslati mail Uberu. 

Nakon Jeleninog statusa reagirali su iz Ubera, te najoptrije osudili ponašanje svog vozača.

-  Iznimno nam je žao zbog neugodnog iskustva gospođe Perčin te se ovim putem ispričavamo na neprofesionalnom i neprihvatljivom ponašanju jednog od naših partnera. Strogo osuđujemo ovakvo ponašanje vozača i kršenje pravila ponašanja u što spada i obavezno nošenje maski za korisnike i vozače. Od početka panedemije intenzivno surađujemo sa svim nacionalnim tijelima na suzbijanju širenja virus COVID-19 te nam je sigurnost naših korisnika i vozača na prvom mjestu, uz obvezno poštivanje svih propisa i zakona - stoji u priopćenju kojeg su poslali medijima. 

Podsjetimo, Jelena Perčin i njen suprug Momčilo Otašević za dva mjeseca očekuju rođenje dječaka. Par već ima kćerkicu Mašu koja je nedavno proslavila drugi rođendan, a Jelena iz prvog braka ima devetogodišnju kći Lotu.

Ključne riječi

Komentara 131

JO
jorgen
15:13 28.08.2020.

"Ne mogu ga prijaviti jer je izbrisao vožnju i aplikacija mi je nije registrirala, a ne postoji kontakt broj" - čista laž osobe koja očigledno traži pažnju javnosti. Vožnje se bilježe na serverima i nemoguće ih je obrisati od strane korisnika ili vozača.

DU
Deleted user
15:10 28.08.2020.

sjećate li se kako su dotičnu damu pred više godina pijanu izbacili iz jednog dubrovačkog restorana jer je imala prohtjeve i pitala ˝znate li vi tko sam ja˝?dakle ekscesna osoba,egotriperka,pa sam siguran da je sve izmislila,samo kako bi se pisalo o njoj,tim više jer nema podatke o vozaču,a na tome se temelji uber.ne vjerujem joj ni riječ!

RO
Robertson
14:56 28.08.2020.

Priča u jednom djelu ne drži vodu,, jer nitko nemože obrisati vožnju,, znači čim je gđa Perčin naručila vožnju a vozač prihvatio ona njoj trajno ostaje u povijesti vožnje isto kao i broj koji je zbog zaštite podataka 1 800,,,drugo svi vozači su dobili naputak da se nose maske i ja osobno nisam vidio nijednog vozača bez maske ali zato puno stranaka ne nosi,, treće za takve stvari postoji uber callin centar koji če vozača kazniti zbog navodno učinjene neugodnosti,, ali neke stvari su ovdje nelogične,, hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije