Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mukama

Našoj pjevačici hakirali Instagram, a potom i provalili u apartman na Hvaru: 'Nema kraja traumi i teroru'

Foto: Facebook
1/11
28.08.2020.
u 12:41

Splićanki su prvo hakirali Instagram profil na kojem je imala više od 23 tisuće pratitelja, a dok je pratitelje molila za pomoć uslijedio je još veći šok - drski lopovi provalili su u njezin apartman na Hvaru.

Mladu pjevačicu Antoniju Doru Pleško koje se mnogi sjećaju po nastupu na Supertalentu ovih dana nevolje ne zaobilaze. Splićanki su prvo hakirali Instagram profil na kojem je imala više od 23 tisuće pratitelja, a dok je pratitelje molila za pomoć uslijedio je još veći šok - drski lopovi provalili su u njezin apartman na Hvaru.

- Nema kraja teroru i traumi. Netko mi je provalio u apartman na Hvaru i uništio mi skoro sve.  Dragi Bože, daj mi snage i zdravlja, molim te. Faco velika nemoj zaboraviti na karmu - poručila je Pleško uz video iz apartmana na kojem se vidi nered koji su provalnici ostavili iza sebe.

Foto: Daniel Pavlić

Nešto ranije na Facebooku se požalila i na hakere koji su je ucijenili. - Moj Instagram s 23.000 predivnih ljudi je hakiran i to usred dogovorenih suradnji i svega predivnog što me čekalo. Traži 265 dolara (oko 1600 kuna) da mi vrati account, što sam naravno odbila. Hvala 'Jon MacKenzie' iz Ljubljane. Nadam se da si sretan čovjek i da ti je dan ispunjen - poručila je Pleško uz e-mail koji je stigao na njezinu adresu od anonimnog drznika. Pratitelji su joj odmah savjetovali da cijeli slučaj prijavi policiji i Instagramu, a Antoniju su pokušali utješiti riječima podrške.

Foto: Daniel Pavlić

- Moraš znati jednu stvar - ne mogu ti ništa! To je samo puder, to je samo krema, to je samo Instagram račun. Znam da je veliki stres, ali to je jedino što taj netko može. Pokazivanjem takve pakosti pokazuje vlastitu nemoć i zavist. Molim te, drži se, ti si iznad ovoga. Volim te - samo je jedan od komentara podrške na Antonijinom Facebook profilu.

Nema kraja današnjem teroru i traumi. Netko mi je provalio u apartman na Hvaru i uništio mi skoro sve. Dragi Bože, daj mi snage i zdravlja, molim te. Faco velika nemoj zaboraviti na karmu.❤️

Objavljuje Antonia Dora PleškoČetvrtak, 27. kolovoza 2020.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
linkser2
14:56 28.08.2020.

Neli se ovo trazi nacin da se dospije u medije?

DU
Deleted user
18:20 28.08.2020.

Čekaj, meni admin dodijeli žuti karton jer sam pitao 'Tko je ta?' hahahaha....aaaaaaaaaaahahahahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije