Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"SRVATSKI" AMBASADOR

Našoj pjevačici rekli da je 'lijepa kao Jugoslavija', a ubrzo je uslijedila i njezina hit reakcija

Foto: Facebook
1/5
24.05.2020.
u 12:34

Ida je već godinama u skladnom braku s Beograđaninom Ivanom Peševskim kojem se na vječnu ljubav Ivanu se zaklela u rujnu 2013. godine, a danas su ponosni roditelji dvojice sinova, 6-godišnjeg Roka i 3,5-godišnjeg Rija.

Pjevačica Ida Prester prije nekoliko godina zbog ljubavi je preselila u Beograd i tamo nastavila graditi obiteljsko gnijezdo, ali i karijeru. Ovih dana Ida je gostovala u redakciji portala Alo.rs gdje je s novinarima razgovarala o umjetnosti, glazbi, životu, kao i potrebi za slobodom. Tom prigodom Ida se okušala i u rubrici 'Insta provokator' te je prokomentirala vlastite fotografije s društvenih mreža te komentare ispod njih.

1/7

Jedan komentar pratitelja bio je i da je "Lijepa kao Jugoslavija". Pjevačica je odgovorila uz osmijeh: "Hvala, ja sam nešto kao nova Lepa Brena, 'srvatski' ambasador, piše Alo.rs.

Inače, Ida je već godinama u skladnom braku s Beograđaninom Ivanom Peševskim kojem se na vječnu ljubav Ivanu se zaklela u rujnu 2013. godine, a danas su ponosni roditelji dvojice sinova, 6-godišnjeg Roka i 3,5-godišnjeg Rija. Ida iza sebe već ima jedan brak, a svoju veliku tajnu iz privatnog života otkrila je nedavno Antoniji Blaće i Reneu Bitorajcu u RTL-ovoj emisiji 'Ludi bar'. - Moj tata se iznenadio, bilo je tajno čak i za moje roditelje. Kad mi je vadio neke papire, šalje mi mail i piše: 'Idice, a ovo na drugoj strani da ostane naša mala tajna? - prepričala je Ida. - A na toj drugoj strani je pisalo - razvedena 2009. godine - priznala je Prester i otkrila kako joj je i prvi suprug bio strani državljanin.

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:53 24.05.2020.

Sad bi mogao uslijediti razvod... Ako za bivseg muza nisu znali ni roditelji, onda najvjerojatnije za njega nije znao ni sadasnji muz.

Avatar Warded
Warded
15:20 24.05.2020.

Pa pljuni i zapjevaj. Ako ne možeš pljunut ću te ja Jugoslavijo.

BR
Brobi
15:14 24.05.2020.

Tko vise pati za srboslaviom ova srbska snaha ili ove takozvane hrvatske medije? Umjesto da promoviramo napredne civilizacije balkanci uporno na Balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije