Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marinela jantoš - ella

Naša zvijezda 90-ih iskreno: Morala sam otići iz Hrvatske. Bankrotirala sam drugi ili treći put

Foto: Youtube Screenshot
1/16
07.03.2024.
u 12:33

Iako je jedna od najvećih dance zvijezda devedesetih i autorica pjesme koju i danas pjevaju sve generacije, Elli hit Iza ponoći, ni glazbena karijera nisu osigurali egzistenciju.

Dance zvijezda devedesetih, Marinela Jantoš poznatija pod umjetničkim imenom Ella, gostovala je u Special Happy Showu. Progovorila je o karijeri, životu na dvije adrese, neostvarenim duetima, ali i kako reagira kada negdje čuje pjesmu koja je proslavila – Iza ponoći. Iako je jedna od najvećih dance zvijezda devedesetih i autorica pjesme koju i danas pjevaju sve generacije, Elli hit Iza ponoći, ni glazbena karijera nisu osigurali egzistenciju. 

- Često sam na dvije adrese, ali češće sam ipak na jednoj. To se zove centar životnog interesa.  Ja sam vam tek relativno nedavno otišla u Englesku, prije jedno deset godina. Trbuhom za kruhom kao pravi gastarbajter, morala sam.  Bankrotirala sam, ali drugi put u životu ili treći put, više ni ne znam...

I onda sam morala nešto poduzeti, tako sam si našla nekakav posao gdje me nitko ne poznaje. To mi je bilo vrlo važno i tako s vremena na vrijeme odlazim i vraćam se.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Prijateljima pomaže u jednom ugostiteljskom objektu, a znala je raditi i kako njegovateljica. Slušateljima Happy FM-a je otkrila što misli o pjesmi koja joj je obilježila karijeru, ali i život. 

- Pa, ja sam je naslušana.  Mislim, ne puštam si je Bože moj kod kuće, dovoljno je pjevam na nastupima, ali da, neobično mi je, u biti najradije bi ju utišala kad je čujem negdje na radiju... Inače naravno da se ufuram na nastupima, pogotovo kada vidim koliko je ljudi vole...

VEZANI ČLANCI: 

Voditelj Elvis Mehičić upitao je Ellu je li zadovoljna postignutim u karijeri? Ne. Što mislite da je moglo bolje? Sve.

Iako iz glazbe nikada nije otišla, niti planira, žao joj je jer njezin rad i nije baš prepoznat. Snimila je brojne pjesme i duete, pa je tako u humanitarne svrhe, za potrebe slijepih napisala pjesmu Samo se srcem bolje vidi  koju je otpjevala s Meri Cetinić i Gabi Novak. Priznala je i da ima jednu neostvarenu želju.
S kime bi željela snimiti duet? Voljela bih s Baretom, mislim da ti bilo baš onako dobro.  

Mlade izvođače baš i ne prati, kao ni Doru, ali kćer je upoznala s našom pobjedničkom pjesmom koja joj se svidjela i Baby Lasagni želi puno sreće i uspjeha na Eurosongu. 

 

Komentara 4

ZA
zagabria5
13:41 07.03.2024.

Nije mogla ostvariti egzistenciju sa jednim hitom. Treba biti konstantno u eteru što znači imati dobrog autora ili se dobro udati. Neke su se snašle neke nisu. Uglavnom nijedna nije ostvarila egzistenciju od pjevanja

MI
mikimouse12
02:02 08.03.2024.

Cuj morala je otici gdje ju nitko nezna. Tko da bi ju itko prepoznao na cesti u Hrvatskoj gdje god da se pojavi.

KI
kingtom
16:12 07.03.2024.

Tipično hrvatski. Zašto je bitno raditi tamo gdje te nitko ne poznaje? Ne treba se sramiti samoga sebe i svojih neuspjeha i padova, treba ustati i biti vrijedan i uporan. Raditi i zaraditi za život, kvalitetno i odgovorno prema sebi i prema drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije