Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da mora

Naša voditeljica šaljivom objavom pokazala kako se bori s kilogramima

Foto: Instagram
1/5
08.01.2020.
u 22:45

Blaće je objavila 'selfie' na kojem pozira s napuhnutim  obrazima našalivši se da je - obla.

Voditeljica Antonija Blaće na društvenim je mrežama s obožavateljima podijelila kako kreće u borbu s kilogramima koje tvrdi da je dobila nakon blagdana.

Blaće je objavila 'selfie' na kojem pozira s napuhnutim  obrazima našalivši se da je - obla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obli. To je riječ koja opisuje ljude nakon svih ovih blagdana. Obli i udobni. Tagiraj svoje oble prijatelje 🐽

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

"Obli. To je riječ koja opisuje ljude nakon svih ovih blagdana. Obli i udobni. Tagiraj svoje oble prijatelje", napisala je simpatična voditeljica uz fotografiju. Započela je tako lavinu komentara među kojima se našla i glumica Nataša Janjić, koja je pitala smije li označiti sebe, na što su se nasmijali glumica Ana Begić Tahiri i voditelj i urednik Tomislav Jelinčić.

No, Antonija se nije samo šalila već je na Instagramu objavila nekoliko fotki na kojima se vidi kako trenira na otvorenom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Antonija je isto tako prije nekoliko godina u jednom intervjuu izjavila kako već dosta dugo ne jede kruh, tjesteninu ni žitarice, te se toga grčevito drži.

Priznaje da se za vrijeme blagdana ipak malo opusti i tada konzumira neke 'nedopuštene' namirnice -  ali u manjim količinama.

Pogledajte kako poznate hrvatice izgledaju bez šminke:


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije