Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je prošlo u redu

Ireni iz 'Života na vagi' godina je počela na najljepši način - postala je mama

Irena Štetić Andrin
Foto: Instagram
1/5
02.01.2020.
u 19:55

Irena je carskim rezom rodila sina kojem su ona i suprug Ivica dali ime Vigo.

Bivša natjecateljica showa "Život na vagi" Irena Štetić Andrin i njezin suprug Ivica postali su roditelji. Irena je u ponedjeljak carskim rezom rodila sina, pišu 24 sata. 

Irena je otkrila kako su sinu dali ime Vigo i da je težak 3860 grama i dugačak 51 centimetar. - Potpuno je zdrav. Sutra bi tata s djedovima i bakama trebao doći po nas u rodilište. Jedva čekamo doći doma i uživati u našem obiteljskom  gnijezdu - rekla je Irena. Irena i njezin suprug dugo su priželjkivali prinovu i to je bio i jedan od razloga Irenine prijave u RTL-ov show.

Na Majčin dan ove godine Irena je saznala da je trudna, a svom suprugu sretnu vijest je objavila tako što mu je napisala čestitku i poklonila dječju dudu.

- Kasnila mi je menstruacija 15 dana, a ja uopće nisam ni pomišljala da bi mogla biti u drugom stanju jer smo ionako imali loš spermiogram.  Kupila sam najbolje testove i saznala da sam trudna. - rekla je Irena kada je saznala za trudnoću. Ta lijepa vijest došla je taman u trenutku  kada su ona i suprug planirali odlazak na umjetnu oplodnju. 

Komentara 1

KR
krotitelj
21:23 02.01.2020.

napeto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije