Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se vidjeli

Sara iz ŽNV sad je prava ljepotica, no praznike je provela bez dečka

Sara Sitarić
Foto: RTL
1/5
02.01.2020.
u 12:14

Podsjetimo, show "Život na vagi" Sari  i Marinu Marušiću pomogao je da izgube višak kilograma, ali je i kumovao njihovoj ljubavi. Nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate iako je održavaju na daljinu.

Sara Sitarić iz Života na vagi objavila je nove fotografije na Instagramu, ali i čestitku za svoje fanove.

"Dragi moji, želim vam svima sretnu novu 2020. godinu, neka bude puna ljubavi, sreće, uspjeha i zadovoljstva. Neka vas vaši odabiri usmjere na put u kojem ćete ostvariti svoj maksimalni potencijal", napisala je. 

 

Podsjetimo, show "Život na vagi" Sari  i Marinu Marušiću pomogao je da izgube višak kilograma, ali je i kumovao njihovoj ljubavi. Nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate iako je održavaju na daljinu. 

– Još uspijevamo nekako sve držati pod kontrolom, redovita viđanja i susrete. Naravno, pomognu i videopozivi, ali da je lako, nije, udaljeni smo dosta, povratna je karta skupa, odricanja su velika i ponekad nam bude teško znamo li da se dugo nećemo vidjeti –priznaje nam Sara koja živi u Ladimirevcima, a Marino živi u Zadru. I on priznaje da mu je teško, ali nekako sve uspijeva održavati u pozitivnom tonu.

– Iako nas dijeli popriličan broj kilometara, mi se i dalje redovito viđamo i volimo kao i u showu ŽNV i sve ćemo dati od sebe da tako i nastavimo. Bitno je sada u početku naše veze to sve izdržati da izađemo jači iz svega toga – optimističan je Marino. Kaže nam da je njegova obitelj bila presretna kada je doznala za njegovu vezu sa Sarom i jedva je čekala da je upozna, a isto je i sa Sarinom obitelji.

– Moja obitelj odlično je prihvatila Marina, sjeo im je na prvu, kada je bio kod mene više se družio s mojim tatom nego sa mnom, što je meni, naravno, jako drago – kaže nam 18-godišnja Sara. Na pitanje hoće li Božić i Novu godinu dočekati zajedno, Marino nam kaže: – Zasad je izgledno da ćemo Božić i Novu godinu dočekati svatko sa svojom obitelji, ali nije još ništa sigurno, ipak se mi volimo i želimo biti zajedno u svakom trenu tako da možda netko nekoga iznenadi. Na pitanje hoće li velikoj udaljenosti doskočiti tako da počnu živjeti zajedno, kažu nam da u skoroj budućnosti to još neće biti izvedivo. – Zasad ne razmišljamo tako daleko, Sara prvo mora završiti fakultet pa ćemo tek onda početi razmišljati što i kako dalje – kaže Marino, a Sara dodaje:

– Ne razmišljamo još o prebivalištu na istoj adresi, ali imamo to na pameti kada razgovaramo o mojem fakultetu i ozbiljnijim stvarima. Zdrave životne navike iz showa nastavili su primjenjivati i često odlaze zajedno u šetnju i treniraju zajedno. Pitali smo ih i što najviše vole jedno kod drugoga. 

– Kod Sare volim sve, njezinu dobrotu, toplinu i njezino razmišljanje, a i prelijepa mi je – kaže nam Marino, a Sara uzvraća:  – Kod Marina jako volim njegov smisao za humor, volim što je pažljiv, svaki put primijeti na meni kada sam loše volje, ne mogu od njega više ništa skriti (smijeh). Volim i što je jako dobronamjeran i dobar prema drugima pa tako i prema meni. *

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zoranos
13:56 02.01.2020.

Svu sreću im želim! Trebali bi mediji više pratiti ovakve lijepe primjere, a ne starlete i starletane no to se neće promjeniti nikada. Ovaj članak će imati 10-20000 tisuća gledanja, a guzetani svaki put barem duplo više ... Portali žive od duplo više.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
14:11 02.01.2020.

Koja prasica! Prava bi bila za politiku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije