Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVETA SEZONA

Naša reality zvijezda odlazi u srpski kontroverzni show čije su emitiranje zabranili

Foto: RTL
1/10
29.08.2020.
u 10:00

U srpski kontroverzni reality show "Parovi" nakon Tanje Šustić iz "Ljubav je na selu" odlazi i Barbara Mucić iz "Gospodina Savršenog".

Dragi moji, obavještavam vas da ulazim u srpski reality show Parovi. Od nedjelje moj profil će voditi moj tim ljudi - poručila je bivša sudionica "Gospodina Savršenog" Barbara Mucić preko društvenih mreža i iznenadila fanove odlukom o sudjelovanju u jednom od najkontroverznijih reality emisija ove regije.

Foto: Instagram screenshot

Naime, pristala je sudjelovati u devetoj sezoni showa za koju se smatra da joj neće nedostajati skandala jer prethodnih osam vrvile su fizičkim obračunima, verbalnim sukobima te skidanjem pred kamerama. Po zadnjem je poznata hrvatska sudionica Tanja Šustić, koju su hrvatski gledatelji upoznali u "Ljubav je na selu".

Nije šala da je emisija skandalozna jer na trenutke je doseglo takve razmjere da je Savjet Regulatornog tijela za elektronske medije (REM) zabranio njegovo emitiranje na 24 sata zbog sadržaja koj je mogao ozbiljno naštetiti fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloljetnika, koji su najvećim dijelom publika ovog formata.

Podsjetimo, u drugoj sezoni showa “Gospodin Savršeni” Barbara Mucić pokušala je osvojiti srce Mije Matića, ali između njih dvoje nije se dogodila kemija i Mijo nije odabrao Barbaru za svoju djevojku. Barbara, koja se godinama bavila atletikom i plesom, nakon izlaska iz showa pronašla je ljubav, ali tko je njezin odabranik nije htjela otkrivati. Prije sedam godina je sudjelovala u izboru za Miss sporta, na Instagramu je objavila i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu kojima je privukla pažnju obožavatelja i dobila komplimente za svoj izgled.

Komentara 18

MA
marli
10:56 29.08.2020.

Što novac radi od raspuštenih žena ? Prejadno i pretužno..

Avatar mikioni
mikioni
10:40 29.08.2020.

Vrlo bitna vijest koja ce utjecati da nocas bolje zaspim.

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
10:50 29.08.2020.

Dobro nam došla mila ćeri.Ima vas sve više kod nas u otadžbini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije