Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO ISKUSTVO

Iz Ubera reagirali nakon što je njihov vozač izbacio trudnu glumicu iz taksija

28.08.2020.
u 17:01

-  Iznimno nam je žao zbog neugodnog iskustva gospođe Perčin te se ovim putem ispričavamo na neprofesionalnom i neprihvatljivom ponašanju jednog od naših partnera. Strogo osuđujemo ovakvo ponašanje vozača i kršenje pravila ponašanja u što spada i obavezno nošenje maski za korisnike i vozače - stoji u priopćenju

Nakon štoje glumica Jelena Perčin objavila kako ju je danas vozač Ubera izbacio iz taksija nakon što mu je prigovorila jer ne nosi masku, danas su i reagirali iz Ubera te najoptrije osudili ponašanje vozača. 

-  Iznimno nam je žao zbog neugodnog iskustva gospođe Perčin te se ovim putem ispričavamo na neprofesionalnom i neprihvatljivom ponašanju jednog od naših partnera. Strogo osuđujemo ovakvo ponašanje vozača i kršenje pravila ponašanja u što spada i obavezno nošenje maski za korisnike i vozače. Od početka panedemije intenzivno surađujemo sa svim nacionalnim tijelima na suzbijanju širenja virus COVID-19 te nam je sigurnost naših korisnika i vozača na prvom mjestu, uz obvezno poštivanje svih propisa i zakona - stoji u priopćenju kojeg su poslali medijima. 

1/8

Podsjetimo, Perčin je na Facebooku napisala kako je pokušala prijaviti vozača Uberu, no nije uspjela. 

-  Ne mogu ga prijaviti jer je izbrisao vožnju i aplikacija mi je nije registrirala, a ne postoji kontakt broj! Ma dno!  Ja se od šoka nisam snašla i još sam u sedmom mjesecu trudnoće. Dok sam se izgegala iz auta on je već zbrisao - napisala je glumica. 

Ključne riječi

Komentara 12

KO
Korumpirani
17:20 28.08.2020.

Očekivati profesionalno ponašanje od ubera u kojem voze kriminalci,narkomani ,ljudi koji ne poznaju prometne propise i grad u kojem voze ,voze na tuđe profile i kojima je to dodatni posao.Briga njih za njeno negativno iskustvo oni izvlače svojih 25 posto iz Hrvatske ,a ekipa koja se vozi njima prodaje priču tipa " kupujmo hrvatsko".

NE
neboiznadzagreba2
17:27 28.08.2020.

Događaj koji ne možeš dokazati formalno-pravno nije se ni zbio, ali novo normalno, tj. nenormalno, tjera te da se ispričavaš za sve što može umanjiti značaj njezinog visočanstva korone.

HS
highlander.supreme
19:04 28.08.2020.

Sta ovi u Überu nemaju ultrazvuk u autu...koja gamad...U Radio taxi te scanira, srce, bubreg, pluca, ...pedikuru mi pehder nudi, tablete tamo kupujem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije