Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorila

Naša glumica opisala najgore dane u bolnici za vrijeme trudnoće: 'Srce mi je bilo na izdisaju'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/9
06.08.2020.
u 20:20

Opisala je kako se osjećala nakon što je 35 dana odležala u bolnici, a nisu je mogli posjetiti ni suprug ni sinčić.

Glumica Nataša Janjić Medančić progovorila je o teškom periodu koji je proživjela tijekom trudnoće s malenom kajom. Nataša je naime bila trudna u isto vrijeme kada se u Zagrebu dogodio velki potres, ali i u vrijeme pandemije. Opisala je kako se osjećala nakon što je 35 dana odležala u bolnici, a nisu je mogli posjetiti ni suprug ni sinčić. 

"Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu. Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje" kazala je Nataša za Story

Podsjetimo, glumica je nakon potresa morala napustiti tek uređeni stan u centru Zagreba, te ga kasnije ponovno preurediti. Njezina kćerkica kaja rođena je 24. srpnja, a nedavno je bez imalo uljepšavanja otkrila kako joj izgledaju zadnji tjedni trudnoće u kojima nema glamura, a potreba za dotjerivanjem iz dana u dan je sve manje.
- Moram objaviti ovu fotku. Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama.... I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja eto i dva puta za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure.... I šaljem im jutros usputni selfie svog stanja uz prvu kavu. Strašna fotka. Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže- ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa- nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže- ista si kao uvijek! Obećala sam da ću je objaviti, jer ovo mora ostati zabilježeno. Ovu prvu iz koje je nastala ova #angelinajolie ne pokazujem ni da me prisile. Prihvaćam da sam danas ovo ja. Ista kao uvijek. Svima koji me znaju. Prijateljice moje, volim vas - poručila je tada Nataša koja sa suprugom Nenadom Medančićem već ima sina Tonija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije