Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATAŠA JANJIĆ MEDANČIĆ

Naša glumica doživjela neugodnost na aerodromu: 'Nismo znali, nitko nas nije obavijestio'

Nataša Janjić Medančić
Foto: Instagram
1/9
28.02.2024.
u 17:35

Za Dubai (UEA) putovnica treba vrijediti najmanje 6 mjeseci. Mi to nismo znali, nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana, napisala je Nataša Janjić Medančić

Glumica Nataša Janjić Medančić s obitelji se zaputila na Zanzibar, a  na društvenim mrežama otkrila je da su prije polaska na godišnji odmor doživjeli nezgodnu situaciju na zagrebačkom aerodromu. 

- Za Dubai (UEA) putovnica treba vrijediti najmanje 6 mjeseci. Mi to nismo znali, nitko nas nije obavijestio, tako da je ovo drugi pokušaj ulaska u avion i odlaska na odmor. Prvi je neslavno propao zbog jednog člana, napisala je glumica. 

Foto: Instagram

Nataša je krajem prošle godine suprugu Nenadu čestitala petu godišnjicu braka. U podlozi videa svira pjesma Harija Rončevića "Kad bi se moga rodit", a Nataša je suprugu čestitala godišnjicu emotivnom porukom.

"Petica. Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace. Do neba i nazad! I sve ispočetka. Tvoja", stoji pokraj videa. 
Na svom Instagram storyju prisjetila se i njihovog vjenčanja pa otkrila čemu se to njih dvoje raduju u budućnosti.

VEZANI ČLANCI: 

"Bio je to najljepši dan. On još čeka veliku feštu, ja medeni mjesec, ali barem se imamo čemu veseliti u godinama koje slijede.

Bogatstvo smo odmah izrodili, sad neka nam samo cvijeta. Volim te ljubavi, sretan nam peti rođendan braka", dodala je na fotografiju.
Nataša i Nenad vjenčali su se 2018. godine, a u sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

Inače, Nataša na društvenim mrežama često dijeli obiteljske trenutke te pokazuje kako suprug i ona uživaju. Prošlog ljeta se tako javila i s Hvara, a prije toga je otkrila i da ju je suprug iznenadio putovanjem u Portugal.

Na svom Instagram profilu otkrila je i kako je njezina znatiželja jednim dijelom pokvarila iznenađenje koje joj je spremio. 

- Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja kao kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se - kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on: tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta! Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam- možemo li autom do centra? Kaže žena nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je.  Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je “pokvarila” iznenađenje. E pa evo nas, usidreni, čekamo Coldplay, a iznenađenje nije moglo biti veće!  E pa, mužu, car si! - napisala je glumica na Instagramu. 

VIDEO: Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

 

Komentara 17

Avatar Tombstone
Tombstone
19:46 28.02.2024.

Interesantno ponavljanje iste "strategije". Stavi se naslov koji spominje "neugodnost" inace poprilicno nepoznate osobe, o tome se pise u dvije recenice a zatim dolazi ono famozno "inace" I dvije tri kantice teksta o osobno kanarincu, macku ili suprugu....

Avatar antikomunist1
antikomunist1
19:07 28.02.2024.

To što ti nisi znala to spada u tvoju vlastitu odgovornost! Inače, sa znanjem o tome ne bi uopće dospjela u novine.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:05 28.02.2024.

U hrvatskom se ne kaže "aerodrom". Pravilno je "zračna luka".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije