Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica sevdaha

Tko su djeca Hanke Paldum? Sin joj završio u zatvoru, a kći joj glumila u spotu

Hanka Paldum
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL
1/18
28.02.2024.
u 14:30

Regionalna pjevačica Hanka Paldum, poznatija kao kraljica sevdaha svoj privatan život i djecu skriva od očiju javnosti, a mi smo se prisjetili sina Mirze i kćeri Minele.

Hanka Paldum jedna je od najpoznatijih pjevačica sevdaha u regiji, a o svojoj obitelji i privatnom životu nikada nije voljela previše govoriti. Za supruga Muradifa udala se 1976. godine, a nakon toga zajedno su osnovali i izdavačku kuću. Ovaj par zajedno ima dvoje djece, 42-godišnju kći Minelu i pet godina mlađeg Mirzu. Fotografije njezine djece rijetko se mogu vidjeti u medijima, a jednu fotografiju na kojoj Hanka pozira s djecom možete vidjeti OVDJE

- Imala sam vrlo teške porođaje, a tijekom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživjela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj s Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se ne volim prisjećati. Majčinstvo sam doživjela kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umjetnicom. Glazbu sam smatrala dijelom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pozornost na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspjesima, već mi je važnije bilo da svoju djecu izvedem na pravi put. Minela je uvijek bila moja desna ruka, velika pomoć, a pogotovo sam se, dok je bila mala, mogla osloniti na nju - kazala je Hanka jednom prilikom za domaće medije. 

Pjevačica se nakon 13 godina braka rastala od supruga, a onda se družila i izlazila s nogometnim trenerom Miladinom Živadinovićem, međutim, ni njihova ljubav nije potrajala. Njezinu sinu Mirzi se 2015. godine dogodila velika tragedija. Doživio je prometnu nesreću nakon koje je osuđen na dvije godine zatvora. - Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na takvo nešto. Moj je sin dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru - kazala je tada Hanka Paldum. 

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ako se prisjetimo, svoju kći Minelu i unučicu Širin Hanka je uključila u snimanje spota za emotivnu pjesmu "Nitko kao majka" prije dvije godine. - Bez obzira na to što je tijekom mog života i karijere bila stalno uz mene, nije bilo lako uvjeriti Minelu da pristane na tu moju ideju jer ona ne voli kamere i javno eksponiranje, a pogotovo kad sam joj predložila da i svoju malu curicu Širin snimimo. Željela sam da mi se u jednom kadru pojavi i njezin sin, moj unuk Ishak. Dok se u pjesmi majka obraća svojoj kćeri, nekako mi je bilo logično da to uistinu bude jedna priča u kojoj će se prepoznati svaka majka koja ima kćer, a i moja Minela je majka i ima svoju kćer - iskreno je priznala Hanka. 

 

VIDEO: Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je važna. Vjera i obitelj'

 

Komentara 3

CI
Cikofeljo
10:23 29.02.2024.

Pustite te ljude na miru i neka gledaju svoja posla ! Hanka ne spominje i da joj se sin izdašno drogirao, ali ni to nas ne zanima !? Neka svatko gleda svoja posla, i bit će mir !!!!

NI
niko63
16:25 28.02.2024.

A tko je Hanka Paldum?

BA
Barba56
16:24 28.02.2024.

E , ovo je vec nesto . Prelijepo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije