Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može prihvatiti

Naš glazbenik neutješan nakon smrti sina: 'Nemam snage, ovakvu tugu nisam do sada osjetio'

Foto: Zarko Basic,Marin Tironi/Pixsell
1/4
17.02.2020.
u 08:38

Tomislav Škender preminuo je u petak, 17. siječnja 2020., a njegov ispraćaj bio je na Mirogoju 23. siječnja. Zdravko je rekao kako mu je Tomislav dan prije tragedije poslao dirljiv video.

Nakon što je krajem siječnja iznenada, u 39. godini preminuo sin glazbenika Zdravka Škendera Tomislav, on je odlučio progovoriti o bolnom gubitku.

– Ne mogu to još uvijek prihvatiti, teško je, ali uz pomoć antidepresiva koje uzimam podnosim tu bol. U meni je, osim gorčine, i tuga koju do sada nisam osjetio u životu. To je ožiljak na mom srcu koji nikad neće zarasti – rekao je Zdravko za RTL-ov Exkluziv.

Tomislav Škender preminuo je u petak, 17. siječnja 2020., a njegov ispraćaj bio je na Mirogoju 23. siječnja. Zdravko je rekao kako mu je Tomislav dan prije tragedije poslao dirljiv video. Naime, napravio je spot od glazbenikovih fotografija.

– Nemam snage to gledati, to sam pogledao samo jednom – kazao je Škender.
Šibenski pjevač u '80-im godinama prošlog stoljeća bio je jedan od najtiražnijih domaćih pjevača. Njegovi albumi dosezali su dijamantnu tiražu, a koncerti su se redali. Škendera proteklih godina nije bilo u medijima, no to ne znači da se povukao iz svijeta glazbe. Životna priča Zdravka Škendera poput filmske je priče.

Život mu se potpuno okrenuo kad je nakon teške prometne nesreće 1980. godine ostao paraliziran. No nije se predavao nego je snagom volje pobijedio sve prepreke. Prije nekoliko godina Škender je spominjao kako su mu čak četiri puta ukrali invalidska kolica ispred zgrade. No najviše ga boli, kaže, što mu je netko provalio u stan i ukrao najvažnije nagrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije