Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli blizanci

Napokon mama: Mariah Carey u L.A.-u rodila djevojčicu i dječaka

MARIAH
Pixsell
30.04.2011.
u 21:58

Pjevačica je prvo rodila djevojčicu tešku 2,3 kilograma i dugačku 45 centimetara, a zatim dječaka teškog 2,5 kg i dugačkog 48 cm. Njena glasnogovornica Cindi Berger rekla je da roditelji još nisu dali imena djeci.

Mariah Carey rodila je djevojčicu i dječaka u subotu u 12.07 po europskom vremenu u bolnici u Los Angelesu.

- Moja supruga upravo mi je dala najljepši mogući dar za našu treću godišnjicu! Nikada to neću moći nadmašiti – objavio je njen suprug Nick Cannon na Twitteru.

Pjevačica je prvo na svijet donijela djevojčicu tešku 2,3 kilograma i dugačku 45 centimetara, a zatim dječaka teškog 2,5 kg i dugačkog 48 cm. Njena glasnogovornica Cindi Berger rekla je da roditelji još nisu dali imena djeci.

Mariahu je u bolnicu odvezao njen muž, a 41-godišnja pjevačica bila je mirna misleći da je opet riječ o lažnim trudovima. Za razliku od nje, tata je bio toliko nervozan da je otišao na krivi odjel bolnice te su ga medicinske sestre morale odvesti do rađaonice.

Nakon rođenja njihovih blizanaca, presretni roditelji slušali su Mariahinu pjesmu „We Belong Together“, otkrila je glasnogovornica.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PP
pp
02:02 01.05.2011.

odvratno...o tim međurasnim vezama nisam ni razmišljao dok nisam vidio Heidi Klum sa djecom...Bože mili...strahota...ni brat ni sestra ne liče jedno na drugo ni djeca na roditelje...potpuni nesklad...groteskno i ružno...od onda sam protiv toga...

TM
tesla moj ponos
10:17 01.05.2011.

Što je to ružnoća ? Kad upoznaš lijepu osobu i od nje pobjegneš glavom bez obzira ! Sve ostalo je ljepota. A bilo bi najbolje da je dobrota. Ili ljubav ! Sretno djeci i čestitke roditeljima ma gdje bili !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije