Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping

Naomi Watts u Rovinju nakon snimanja kupovala suvenire

naomi watts (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/8
Autori: iv, ic
05.07.2012.
u 19:08

Glumica je u Rovinju snimala scene filma "Uhvaćeni u letu" u kojem glumi pokojnu princezu Dianu.

Nakon Zagreba i Opatije glumica Naomi Watts i u Rovinju je snimila scene filma "Uhvaćeni u letu" u kojem je utjelovila pokojnu princezu Dianu. U srijedu je Naomi odglumila scene u kojima od paparazza bježi iz jednog restorana i odlazi prema luci gdje je čeka gliser.

U stankama snimanja 43-godišnja glumica je razgledala Rovinj te je ušla u nekoliko suvenirnica. Dok je razgledavala štandove i suvenirnice, turisti su je znatiželjno promatrali, ali glumica se nije previše obazirala na to, a bila je i okružena nabildanim zaštitarima koji je prate u stopu od njena prvog dana u Hrvatskoj.

Komentara 1

AN
ančica
22:08 05.07.2012.

ma oprostite mi, ali trebali su naći stvarno ženu koja bi barem 90% nalikovala lijepoj nam bivšoj Diani, ali ova glumica , za nju nikad čula, a sličnost ajme nama nema veze, niti sa neznam kakvom šminkom, ili ti neww look, samo masku njoj morete storit od Lady Diane, onda će ličiti. Smatram da Amerikanci imaju love kot blata, neka podijele siromasima u Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije