Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na praznicima

Nakon uspješne godine u kojoj je kupila kuću, Doris napisala što svima želi u 2020.

Foto: Instagram screenshot
1/7
31.12.2019.
u 12:00

Fotkala se s obitelji, pila je čaj, vježbala, pa čak i prošetala po gradu. Osim toga, napisala je i što želi svima u novoj godini.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica otkrila je na Instagramu kako provodi praznike.

Fotkala se s obitelji, pila je čaj, vježbala, pa čak i prošetala po gradu. Osim toga, napisala je i što želi svima u novoj godini.

"Ovih dana samo mir...bez trčanja, gužve, ludnice. Za dušu.  Želim nam svima tako a onda u Novoj nastavljamo s pobjedama svake vrste" napisala je  voditeljica.

 

Za voditeljicu je ova godina bila izrazito uspješna. Naime, ona i suprug uspjeli su kupiti kuću bez kredita. 
Njezin suprug je o novom domu govorio u jednom intervjuu.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti mnogo više prostora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:08 31.12.2019.

Ovo stvarno nije normalno.

MA
marli
12:43 31.12.2019.

I moja baka je kupila novu štalu i svima želi sve najbolje

GE
George2gi
12:23 31.12.2019.

Ma Jel ona to kupila kuću ? 🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije