Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novom izdanju

Nakon transplantacije je pobijedila leukemiju, a sad je zablistala u seriji "Bogu iza nogu"

Foto: Nova TV
1/3
14.09.2021.
u 16:20

Vesna je javnosti poznata i po borbi s opakom leukomijom koja joj je dijagnosticirana 2013. godine kada joj je bilo samo 38 godina. No, hvala Bogu, zbog donacije koštane srži uspjela je pobijediti bolest.

Glumica Vesna Ravenščak Lozić vratila se na male ekrane u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu" u kojoj igra seosku udovicu oštrog jezika i militantnog nastupa Melitu Blažević.  Vesnu je domaća publika dosad imala priliku gledati u manjim ulogama "Zlatnim dvorima", "Larinom izboru" te u "Najboljim godinama". 

Vesna je javnosti poznata i po borbi s opakom leukomijom koja joj je dijagnosticirana 2013. godine kada joj je bilo samo 38 godina. No, hvala Bogu, zbog donacije koštane srži uspjela je pobijediti bolest.

Foto: Nova TV

"Stvarno se nisam predavala i prepuštala crnim mislima. Jesam 5 minuta plakala i rekla doktorici: 'Što sad, što ćemo sad dalje? Koji je sad proces liječenja?", prisjetila se Vesna još prošle godine.  Pobjedu nad bolesti zahvaljuje i svojoj donorici Njemici Bianci s kojom je ostala u kontaktu.

"Ja je zovem sestrom jer mi je zapravo sestra. I krvnu grupu sam promijenila, sad imam njezinu krvnu grupu", kazala je Vesna.

2014. godine dobila je transplataciju koštane srži, a godinu dana nakon je uplovila u bračnu luku sa Stjepanom Lozićem. Stjepan se za nju brinuo dok se borila s bolesti. Ovo će biti njezina druga uloga nakon što je preboljela leukemiju, a u ovakvom je izdanju dosad nismo imali priliku gledati i njena nova uloga obećava smijeh do suza.

VIDEO>>Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije