Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNERVIRAN JE

Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

Goran Bare i Majke nastupili u Osijeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
13.09.2021.
u 16:04

Prizor je, kako doznajemo, snimljen na autocesti u smjeru Zagreb-Pula,a u snimci koja traje 46 sekundi, Bare ide gore-dolje i nešto govori sebi u bradu.

Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare (56) koji vidno iznerviran tetura autocestom, dok u ruci drži bocu vode. Prizor je, kako doznajemo, snimljen na autocesti u smjeru Zagreb-Pula,a u snimci koja traje 46 sekundi, Bare ide gore-dolje i nešto govori sebi u bradu. 

Inače, Bare je 5. rujna imao koncert u Puli, gdje je na Kaštelu nastupao uz Majke i Nenu Belana te Fiumense, a dan prije nastupio je i na Zagreb Beer Festu. 

To se sve odvilo u četvrtak. Imali smo koncert u Puli i došli smo do jednog od tunela na autocesti. Ispred nas je bila prometna nesreća. Kolona je bila dugačka 15 kilometara i gotovo pet sati smo stajali na mjestu. Svatko bi izgubio živce od gužve i čekanja, pa ni Bare nije iznimka - rekao nam je Baretov menadžer Alen Tibljaš i dodao da Goran sigurno nije bio pijan kao što su neki pomislili, budući da nikad ne pije prije svirke. Zbog kašnjena nisu stigli ni pojesti prije nastupa, a sam koncert je umjesto u 21 počeo u 22 sata. 

Podsjetimo, Bare je lani tijekom vrhunca trećeg vala pandemije koronavirusa kazao kako je došao na rub egzistencije, te da bi prihvatio i druge poslove.

– Ja bih volio da me netko zaposli ako treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika, neka me nazove - rekao je tada glazbeni za Exkluziv. 

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar StormRaider95
StormRaider95
16:43 13.09.2021.

Jbt jeste dosadni! Ne bi dali čoviku ni da raspravi šta ima raspravit sa imaginarnim likom... ili Bogom... il sa samim sobom. Samo ti Bare riješi stvari, ne obadaji budale.

DU
Deleted user
17:17 13.09.2021.

Bare ko Bare, čudi me da je živ koliko je stvari potrpao u sebe.

OB
obican
17:35 13.09.2021.

Ovi iz Banskih dvora teturaju desetljecima, i nikome nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije