Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Nakon transformacije u Madonnu, Dušana Bućana očekuje transformacija u Milu Hrnića

tvoje lice zvuči poznato
Foto: PR FOTO
1/8
16.09.2015.
u 14:30

Nakon što smo već bili svjedoci uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovoga nas puta na bini showa 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke

Nakon što smo već bili svjedoci uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovoga nas puta na bini showa 'Tvoje lice zvuči poznato' očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

U prvoj epizodi, zagrebački glumac i novo voditeljsko lice showa 'Farma' probio je led točkom koje je gledatelje nasmijala do suza. U rozo-crvenom trikou utjelovio je kraljicu glazbene scene, Madonnu, a u sljedećoj epizodi gledat ćemo ga u jednoj sasvim drugoj ulozi. Naime. Dušan Bućan sljedećeg puta postaje dubrovački pjevač Milo Hrnić.

- Utjeloviti Milu Hrnića za mene je jedan fantastičan užitak i izazov! - kazao je Dušan kojega je druga transformacija posebno razveselila. Kako će se snaći u toj ulozi, gledatelji će imati priliku vidjeti već sljedeće nedjelje. Maja Šuput prije showa je izjavila kako si priželjkuje sve one uloge koja su joj suprotnost. - Daj Bože da su svi muški, da su svi ružni, da su dlakavi, brkati, debeli, ono sve što nisam ja! -kazala je Maja.

Hoće li joj se želje ostvariti, tek ćemo vidjeti, a do tada saznat ćemo kako će se snaći u ulozi Katy Perry u sljedećoj epizodi, za koju je i sama rekla kako su si vokalno jako slične. - Ničega me nije strah, transformacije su me baš čine sretnom i veselom. Kada se ja osjećam dobro u tuđoj koži, onda se nadam da će i ljudi to prepoznati! - poručila je Maja.

Vrlo je dobro poznato kako Luka Bulić uživa u oponašanju Massima Savića, a sada će konačno imati priliku i zapjevati transformiran u njega. Ivana Šarića gledat ćemo u ulozi latino zavodnika Antonia Banderasa, a pobjednika prve emisije, Sašu Lozara vidjet ćemo kao legendarnog Eltona Johna.

Izuzev Maje Šuput koja će nastupiti kao Katy Perry, ostatak ženske ekipe showa morat će se transformirati u muški spol! Za razliku od Ivane Marić koja će nastupiti kao Justin Timberlake i Renate Sabljak koju ćemo gledati kao George Michaela, Maja Posavec, osim što će mijenjati spol – promijenit će i boju kože, a kako će se snaći kao jedan od pjevača grupe Jackson 5, vidjet ćemo u drugoj epizodi.

>>Tvoje lice zvuči poznato – Osmero kandidata spremno za ludu zabavu

>>Drugu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' s nestrpljenjem dočekalo 725 tisuća gledatelja

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
14:52 16.09.2015.

još jedan 4c kojeg mediji guraju..

ST
strsljen2013
15:03 16.09.2015.

Idu mi na patku ove transvestitsko-pederske emisije gdje se pod šalom pokušava progurati bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije