Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Lana Jurčević je ulovila srž prave Lize Minneli: 'Ostavila si me bez daha. Svaka ti čast'

Lana Jurčević
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
06.11.2016.
u 23:10

Njezin nastup žiri je nagradio najboljim ocjenama uz komentar da ih je ostavila bez daha jer je u tjedan uspjela ono za što treba mjesec

Pjevačica Lana Jurčević izvedbom pjesme “Mein Herr” Lize Minnelli iz mjuzikla “Cabaret” pobijedila je u večerašnjoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Žiri je prepoznao njezin trud u koreografski i vokalno vrlo zahtjevnoj izvedbi te ju i primjereno nagradio najboljim ocjenama.

– Ostavila si me bez daha! Za ovu točku u teatru treba mjesec dana, a ti si sve to odradila u samo tjedan dana. Svaka ti čast – nije krila oduševljenje Sandra Bagarić.

Iskren je bio i Tomo in der Mühlen: – Budući da volim taj film, bilo me strah da ćeš to loše napraviti, ali, srećom – nisi. Sve si odradila fantastično! – rekao je.

Lana je osvojenu nagradu od 10.000 kn donirala udruzi “Tesa – psihološko savjetovalište”, a iduće će se nedjelje odmarati jer će njezin zadatak, ulogu Jessie J, u emisiji odraditi džoker izvođač.

No show ipak neće proći bez Lane Jurčević koju će utjeloviti Damir Kedžo. Hana Hegedušić i Matteo Cetinski bit će Cher, Žanamari Prince, a Ana Maras Harmander – Mišo Kovač. (eb)    

>>Ana Maras: Svaki dan zahvaljujem mužu na podršci i skuhanom ručku

Komentara 2

RI
rikavac
00:12 07.11.2016.

Ako nema Maje ima Lane ili obrnuto ako nema Lane onda je tu Maja. Ja samo neznam ko sponzorira da se svako malo pise o Lani ili Maji. Prestalo se pisat o Severini sad njima dvima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije