Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Mario Petreković zavodio poput Jennifer Lopez i donio pobjedu Ani Maras

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Promo
1/3
09.10.2016.
u 23:20

U ovoj sezoni je novitet opcija džoker, koju je iskoristila Ana Maras i tako se umjesto nje sinoć u Jennifer Lopez transformirao Mario Petreković

Uz pomoć Marija Petrekovića, pobjednika prve sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato”, Ana Maras Harmander sinoć je pobijedila u trećoj epizodi.

Glumica je iskoristila džoker pa je umjesto nje u ulozi Jennifer Lopez s pjesmom “Ain’t Your Mama” nastupio Petreković.

– Odabrala sam ga jer je najbolji od svih, po svemu. Bolji je, odnosno, bolja od mene. Trebalo mi je malo vremena da se odmorim i da ne budem žena neko vrijeme – objasnila je Ana svoju odluku. Osvojenih 10.000 kuna donirala je Autonomnoj ženskoj kući Zagreb.

>> Snaga J.Lo i Hillary Clinton: 'Žene ignoriraju i podcjenjuju, ovo je revolucija'

Komentara 9

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:57 10.10.2016.

Meni je sve to dekadentno. Kakve su to emisije u kojima je glavni hit kada se muškarci pretvaraju da su žene? Kakva je to zabava? Možda u posebnim klubovima za takve muškarce, ali na nacionalnoj televiziji potpuno mi je nedopustivo. I to u terminu kojeg gledaju djeca, u 8 sati na večer. Ako je Huseinu Hasanefendiću taj Petreković dobar za zeta, neka mu doma mrda guzicom koliko hoće. Ali za nacionalnu televiziju to mi predstavlja odmak u turbofolk primitivnog tipa i nimalo me ne oduševljava.

DU
Deleted user
09:01 10.10.2016.

Ovo novo pravilo o jokeru je ... bez veze. Dobra emisija, koja se polako pretvara u samopromociju Petrekovića. Osim toga, meni izgleda da se kandidate podcjenjuje u njihovim izvedbama, tako da to pravilo i nije baš nešto.

PA
Pajkoslava
23:30 09.10.2016.

sve super.. ali doticna gost sudac ??? bozemesacuvaj!!! nemojte vise nikad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije