Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA CHRISSY

Nakon što je smanjila grudi bivša manekenka prvi put u javnosti, svi su joj gledali u dekolte

Chrissy Teigen
Foto: Instagram
1/7
04.05.2021.
u 07:00

Premda je glavna zvijezda bila Jennifer Lopez, 35-godišnja ljepotica zasjenila je na crvenom tepihu, gdje je stigla u narančastoj haljini koja je ponovno istakla njen bujni dekolte. Inače, Chrissy je prošle godine izvadila implantate, no i dalje nije zadovoljna svojim grudima.

Chrissy Teigen, bivša manekenka i supruga pop zvijezde Johna Legenda, bila je jedna od prezenterica humanitarnog koncerta Vax Live u Los Angelesu. Premda je glavna zvijezda bila Jennifer Lopez, 35-godišnja ljepotica zasjenila je na crvenom tepihu, gdje je stigla u narančastoj haljini koja je ponovno istakla njen bujni dekolte. Inače, Chrissy je prošle godine izvadila implantate, no i dalje nije zadovoljna svojim grudima. 

- Moje grudi su još uvijek ogromne. Iskreno, mislim da ću ponovno ići na smanjivanje. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike, kazala je tada Teigen. 

Foto: Profimedia

Inače, Chrissy je i dalje aktivna na Instahramu, a nedavno je ugasila račun na Twitteru.

"Više od deset godina bili ste moj svijet. Iskreno, puno dugujem svijetu koji smo stvorili ovdje. Mnoge od vas smatram svojim stvarnim prijateljima", započela je Teigen niz objava prije nego što je izbrisala profil. "Ali vrijeme je da vam kažem zbogom. Ovo na mene ima više negativan utjecaj nego pozitivan i vrijeme je da se nešto promijeni", nastavila je Teigen koja se prema svemu sudeći više nije mogla nositi s negativnim kritikama. "Moj je životni cilj usrećivati ljude. Bol koju osjećam kada to ne uspijevam, prevelika je za mene.

Oduvijek su me opisivali kao curu koja brzo i lako odgovara na kritike, ali ja to jednostavno nisam", poručila je za kraj bivša manekenka koja se zbog svojih objava često našla na udaru kritika.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
Pravednik69
08:11 04.05.2021.

Tehnički gledano nije smanjila cice nego ih je vratila na početnu dimenziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije