Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi i dobro se zabavlja

Nakon što je pozirala s vatrogascima, slavna glumica snimljena je u centru Zagreba gdje snima novi film

Kate Beckinsale u centru Zagreba snima scene filma Canary Black
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/21
07.11.2022.
u 21:24

Kate Beckinsale u filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves, a fotoreporter Pixsella snimio je slavnu glumicu dok je u centru naše metropole snimala neke od scena iz filma.

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu odvija glavno snimanje akcijskog trilera Canary Black sa Kate Beckinsale (49) u glavnoj ulozi. Kate Beckinsale u filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves, a fotoreporter Pixsella snimio je slavnu glumicu dok je u centru naše metropole snimala neke od scena iz filma. 

Ranije je Kate na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala s vatrogascima iz Zagreba te jednu fotografiju na kojoj pozira na biciklu te je napisala:  Toplo bih savjetovala da 'stavite zabavu među noge' ako želite vrlo brzo upoznati gomilu hrvatskih vatrogasaca. Ova fotografija je dobila više od 42 tisuće lajkova. 

 

 

Radnja trilera "Canary Black" prati vrhunsku operativku CIA-e, Avery Graves, teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu. Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kino hitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy.

VIDEO Vjenčale se Miss Argentine i Portorika: Svoju vezu držale su u tajnosti!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije