Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno

Nakon nastupa oglasio se i Jacques i komentirao izvedbu, ali i masku

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/8
12.10.2020.
u 08:56

''Kad si počela pjevati, ja sam prestala disati. Ti si čarobna, vokalno raskošna. Dosadila si više s tom ljepotom'', kazala je Indira.

Na drugom je mjestu u poretku natjecatelja u petoj epizodi Lu Jakelić koja je ponovno oduševila, ovoga puta transformacijom u Eurosong izdanje hrvatskog pjevača Jacquesa Houdeka.

''Meni je nevjerojatno kako je jedna sitna, mala dinamitna džepna Venerica tako dobro dočarala jednog velikog čovjeka'', rekla je Nives te dodala: ''Vokalno si rasturila. Više mi se svidio operni Jacques''.

''Kad si počela pjevati, ja sam prestala disati. Ti si čarobna, vokalno raskošna. Dosadila si više s tom ljepotom'', kazala je Indira.

Sada se o svemu oglasio i sam Jacques te komentirao izvedbu.

"Bravo za Lu Jakelić!  Striček Jacques je zadovoljan! Sjajna maska, svaka čast! Kakav epic throwback na 'My friend'. Čestitke pobjedniku i svima ostalima!", napisao je glazbenik na Facebooku.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Marko Braić pobjednik je pete epizode glazbeno-zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Transformacijom u zanosnu ciparsku pjevačicu koja je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2018. Eleni Foureiru, oduševio je žiri te osvojio najveći broj bodova. Kao pobjednik večeri, Marko Braić odlučio je da nagradu od 10.000 kuna dobije udruga ''Prevencija''.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:37 12.10.2020.

Kao pjevaca rado slusam,a ostalo zadrast cu za sebe.

MM
Marljivi mrav
10:30 12.10.2020.

Koja je razlika između Jupitera i Žaka??? Nikakva jedno i drugo ima puno plinova u sebi i dovoljno gravitacije za satelite oko sebe!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂✌

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:14 12.10.2020.

Molimo vas, da jednm za uvijek, maknete ovo debelo cudo iz novina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije