Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUSTIN BIEBER

Najveća pop zvijezda današnjice svirala gitaru ispred Buckinghamske palače

Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: Profimedia
1/5
19.09.2018.
u 15:46

– Volim te! Ova cura je ljubav mog života – rekao je Justin manekenki koja je stajala u publici i smijala se dok je njen dragi pjevao serenadu.

Prolaznici ispred čuvene Buckingmaske palače u Londonu ostali su u čudu kad su shvatili da je ulični svirač kod fontane nitko drugi nego Justin Bieber, jedna od najvećih pop zvijezda današnjice.

Bieber je s novopoečenom suprugom Hailey Baldwin u Londonu, budući da je Hailey u ponedjeljak tamo nosila reviju. Naravno, svugdje u stopu pratili su ih paparazzi, koji su ih snimili priliom ulaska u London Eye, ali i dok su izmjenjivali nježnosti u parku. 

 – Volim te! Ova cura je ljubav mog života – rekao je Justin manekenki koja je stajala u publici i smijala se dok je njen dragi pjevao serenadu. 

Justin i Hailey vjenčali su se prije četiri dana u New Yorku, a veliko slavlje najavili su idućeg tjedna u Kanadi. 

Pogledajte video: David Garrett uoči zagrebačkog koncerta govori o hrvatskim ljepotama

 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
DarthVader
18:07 19.09.2018.

Ako je to najveca Pop zvijezda danasnjice, onda sam ja najbolji jebac danasnjice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije