Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
princeza Charlene

'Najtužnija žena na svijetu' zabrinula pratitelje novom objavom: 'Ne izgledaš dobro, pogledaj te ruke'

Princeza Charlene od Monaka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.10.2021.
u 12:53

"Bojim se da je nešto puno ozbiljnije, ali nadam se da ipak nije", "Doista ti treba podrška u ovakvim trenucima", nizali su se komentari, a jedan od pratitelja upitao ju je i kada se planira vratiti kući no princeza na njegov upit nije odgovorila.

Princeza Charlene od Monaka (43) nedavno je u Južnoj Africi podvrgnuta operaciji radi infekcije uha, nosa i grla koju je dobila u svibnju, a sada je svoje pratitelje zabrinula najnovijom objavom na društvenim mrežama. Naime, na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira s južnoafričkim kraljem, Misuzulom kaZwelithinijem.

"Hvala vam za vašu ljubaznost i podršku", napisala je Charlene u opisu fotografije i uz to dodala "Bayede Nkosi", što na afričkom jeziku znači "pozdrav kralju". Princeza je na sebi imala košulju i debelu vestu, a oko vrata je nosila krunicu. 

Neki od njezinih pratitelja nisu krili zabrinutost u komentarima. "Zaista nije dobro, pogledajte te ruke", glasi jedan od komentara. 

"Pogledajte joj tek lice", nadovezala se jedna od pratiteljica. "Bojim se da je nešto puno ozbiljnije, ali nadam se da ipak nije", "Doista ti treba podrška u ovakvim trenucima", nizali su se komentari, a jedan od pratitelja upitao ju je i kada se planira vratiti kući no princeza na njegov upit nije odgovorila. 

Podsjetimo, Charlene je rođena u Zimbabveu, a većinu ove godine provela je u Južnoj Africi, gdje je živjela u mladosti. Tamo su joj se pridružili princ Albert i njihova djeca nakon ranije operacije u kolovozu. No početkom rujna hitno su je prebacili u bolnicu nakon što se onesvijestila radi komplikacija povezanih s ozbiljnom ORL infekcijom, objavila je tada njezina fondacija.  Liječili su je pod pseudonimom u bolnici u Durbanu.

Bivša južnoafrička olimpijska plivačica vjenčala se s princem Albertom II 2011. godine, no njezin produljen boravak u Južnoj Africi ove godine potaknuo je glasine da bi se par mogao rastati.  Albert (63), sin je princa Rainiera III i Grace Kelly, američke filmske zvijezde koja je poginula u prometnoj nesreći 1982. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije