Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika ljubav

Najkontroverzniji par regije: 'Seksamo se skoro svaki dan, ali ga moram štedjeti'

Foto: Facebook
1/3
20.03.2019.
u 10:24

Milijana i Milojko su trebali ići u reality show 'Parovi' no odlučili su propustiti priliku jer imaju problema s Milojkovom djecom iz prvog braka.

Najkontroverzniji par Srbije, 73-godišnji Milojko Božić i 21-godišnja Milijana Bogdanović odlučili su da ipak neće ući u reality show 'Parovi', prenosi Kurir.

Milijana je rekla da bi rado ušla u neki reality show, no Milojko neće ići s njom jer se tome protive njegova djeca iz prvog braka.

- Prvi su nam se javili s Happy televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je ostaviti Milojka jer on ima problem s njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti - kaže Milijana.

Odgovorila je i na pitanje koje zanima mnoge, otkad se za vezu saznalo:

- Seksamo se skoro svaki dan, ne vidim što je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopće nisu prepreka. Ipak, otkako je Milojko u prosincu imao operaciju srca, moram ga malo štedjeti tijekom seksa. Ugrađena mu je premosnica pa sada pazimo da se ne preforsira - otkrila je.

Komentara 8

Avatar Uskok
Uskok
11:53 20.03.2019.

Ma dosta mi je te Srbije više. Stavite upozorenje na članak da se radi o nečem iz Srbije da ljudi ne otvaraju ako ne žele.

KR
krausac69
11:05 20.03.2019.

U bulju isto?

OK
okvarbudovič
16:20 20.03.2019.

rastura ju ko staru kantu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije