Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJSKA POBJEDNICA

Da se smrzneš! Marija Šerifović u našem je studiju pokazala zašto ima najljepši glas u regiji!

Marija Šerifović
19.03.2019.
u 20:43

– Sjetila sam se što će se dogoditi ako ne uđem u finale. Kako bih se vratila u Srbiju? – prisjetila se Marija koja je kazala i kako podržava našeg Roka Blaževića u Izraelu te mu je dala i nekoliko savjeta prije nastupa.

Gošća u našem studiju večeras je bila Marija Šerifović koja će 6. travnja nastupiti u KC Dražen Petrović u Zagrebu. Dobro raspoložena eurovizijska pobjednica otkrila nam je sve o svojim počecima i karijeri te kazala kako je imala veliku tremu prije nego što je na Eurosongu pjevala "Molitvu".

– Sjetila sam se što će se dogoditi ako ne uđem u finale. Kako bih se vratila u Srbiju? – prisjetila se Marija koja je kazala i kako podržava našeg Roka Blaževića u Izraelu te mu je dala i nekoliko savjeta prije nastupa. 

Marija je i aktualna članica žirija "Zvezda Granda" u kojem je mentorica hrvatskom pjevaču Karlu Horvatu. Što nam je sve rekla Marija, pogledajte u intervjuu. 

Ključne riječi

Komentara 16

ZA
zagora
20:48 19.03.2019.

dali Italija ,austrija spadaju u regiju??

Avatar hahamuha
hahamuha
09:40 20.03.2019.

kaj god...

Avatar argus100
argus100
09:54 20.03.2019.

I opet kazem : "Da se smrznes"? hahah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije