Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Najgore repanje ikad: Sprda li se ovaj glazbenik?

icjj
Foto: Screenshot
1/2
12.02.2014.
u 21:58

- Je li ovo šala ili on stvarno boluje od nekog stanja zbog kojeg se ovako ponaša?, zapitao se jedan od gledatelja spota 'On the Floor' repera IceJJFisha...


- Je li ovo šala ili on stvarno boluje od nekog stanja zbog kojeg se ovako ponaša?, zapitao se jedan od gledatelja spota 'On the Floor' repera IceJJFisha. 'On the Floor' je njegov prvi uradak, a video je objavljen na Youtubeu skoro tri milijuna puta.

Iako se čini kao da se šali, moguće je da je uradak i pravi. Video je objavljen 6. veljače, a do danas je pogledan skoro tri milijuna puta. Jedan od korisnika Youtubeu napisao je da se IceJJFish namjerno glupira, zbog pogleda. Što vi mislite?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije