Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'volim vas'

Mrle pred nastup u sobi pozirao u svojim sretnim gaćicama, a ima i jedan zahtjev

Mrle iz grupe Let 3 kvalitetno odradio nekoliko vježbi na ulici u središtu Liverpoola
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
09.05.2023.
u 15:28

"Ščretno", poručili su im pratitelji u komentarima fotografije

Još tek nekoliko sati dijeli nas do nastupa riječke skupile Let 3 u prvom polufinalu ovogodišnje Eurovizije koja se održava u Velikoj Britaniji, u Liverpoolu, nakon što su prošlogodišnji pobjednici - Ukrajinci, objavili kako nije sigurno da se ove godine u njihovoj državi održava natjecanje. Letovci nastupaju sedmi po redu, sve je spremno za tih "tri minute eksplozije emocija", kako su najavili da će biti, a Damir Martinović Mrle u hotelskoj je sobi prije odlaska u M&S Bank Arenu pozirao i u svojim sretnim gaćicama kako bi osigurao još malo sreće za večeras.

- Sretne gaćice za današnji veliki dan! Volim vas - napisao je Mrle na svom Instagram profilu, a fotografiju su podijelili i na profilu grupe Let 3. Dodao je i mali zahtjev: - Glasajte za ŠČ!

"Jedva ščekamoooo", "Ajmo dečki, bez treme, rokajte", "Ščretno!!!", pisali su pratitelji.

Mnoge od obožavatelja rastužuje činjenica da se na pozornici neće pojaviti sa svojim prepoznatljivim traktorom, što su otkrili nakon druge probe na eurovizijskoj pozornici u razgovoru s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom. – Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga – rekli su tada, ali Prlja zato ne gubi nadu u najbolji mogući ishod. – Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno. Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime – rekao je.

Najavili su zato da gledatelji u utorak mogu očekivati "čisti Let 3".

– To znači dinamičan nastup pun energije. Imamo sjajnu koreografiju, kostime, make-up, pirotehniku i čovjeka na raketi. Bit će to trominutna eksplozija emocija – rekao je Prlja. Pjesma "Mama ŠČ" puna je raznih značenja. Ljudima koji ne razumiju hrvatski teško ih je shvatiti pa su još jednom pojasnili o čemu se radi u pjesmi.

– Poruka je ljubavna. To je pametna i antiratna pjesma. Mi smo protiv svega lošeg na planetu. Kada smo je pravili, napravili smo je poput rock-opere koja ima uvod i ostale dijelove opere. Želimo prenijeti poruku da smo uvijek ovdje da vas štitimo ljubavlju. Borimo se protiv gluposti i želimo napraviti svijet boljim mjestom za sve – rekao je Prlja i kazao kako su svi uzbuđeni jer su u Liverpoolu.

VIDEO U Rijeci osvanula zanimljiva instalacija u znak podrške Letu 3, svi su se htjeli fotkati s ovim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije