Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što joj se dogodilo?

Možete li je prepoznati? Ovo je Lara Flynn Boyle

lara flynn boyle
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/5
24.04.2013.
u 16:45

Glumica koja je nekad plijenila ljepotom, 21 godinu poslije pokazala je na svojem licu sve posljedice plastične kirurgije

Bila je poznata kao žena koja je zavela Jacka Nicholsona kada je bio više nego dvostruko stariji od nje. Kao što je izblijedjelo sjećanje na njihovu vezu, tako je nestala i ljepota koja je proslavila Laru Flynn Boyle.

Nekad jedna od najpoželjnijih žena Hollywooda, 43-godišnja glumica pojavila se u utorak na 20. obljetnici filma "Wayneov svijet" u kojem je igrala prpošnu Stacy i šokirala izgledom.

Dok je nekad plijenila pozornost seksi pojavom i zavodničkim pogledom poput "žene-mačke", Flynn Boyle danas zanimanje pobuđuje uništenim licem od brojnih plastičnih operacija.

Na crvenom tepihu u Los Angelesu činilo se kako je Lara nesvjesna te činjenice dok je pozirala sa starim kolegama koji su također pokazali trag vremena na licu, no očito primjereno svojoj dobi, za razliku od glumice koja je '90-ih slovila za seks bombu.

 

>>Izobličena Lara Flynn Boyle više ne može promijeniti izraz lica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije