Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Monika Rogić i Sinovi prokrčili su put do srca publike i finala

Supertalent
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/9
04.12.2009.
u 22:39

Plesna skupina iz Slavonije i 12-godišnja pjevačica iz Rijeke, tvrdi tročlani žiri, od audicije do drugog nastupa pokazali su najveći napredak

Monika Rogić i plesna skupina Sinovi pobjednici su pete polufinalne emisije showa Supertalent, Nove TV. Dok će novi par svoja grla, ruke i noge zagrijavati za finalni spektakl, neke njihove kolege lupat će “glavom o stol”. Jer članovi žirija Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić mnoge kandidate sinoć su ispratili rječima “Možete u finale”. Tako nije bilo sa Zrinkom Hranjec i sestrama Kolgjeraj koje se nisu dokazale pjevajući “True colors” Cindy Lauper.

Njihov put do slave, kazao je žiri, zaustavio je premali angažman oko pjevanja, a preveliki oko koreografije. Upravo to pomoglo je skupini Sinovi. Maštovitim nastupom protutnjali su studiom i prokrčili put do srca gledatelja, a isto je učinila i 12-godišnja Monika Rogić. Ovacijama publike mogli su se pohvaliti i bitbox “meštar” Mislav Medić, plesačica Petra Mamić i grupa “We come one”. No, kako je završetak emisije rezerviran samo za dvoje “odabranih” u završnicu showa, sinoćnji supertalenti morali su otići bez svojih briljantnih kolega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije