Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji u vogueu

Moje cigansko vjenčanje priuštilo mi je najveću tremu u životu!

moss
Foto: mario testino/Vogue
1/5
12.08.2011.
u 16:40

Britanska modna ikona otvorila je dušu američkom Vogueu i ispričala što je inspiriralo njenu svadbu.

Najveća miljenica Voguea, na čijoj se naslovnici posljednja dva desetljeća pojavila više puta od svih svjestkih modela, otvorila je dušu američkom izdanju istoimenog časopisa i ispričala što ju je sve inspiriralo za njenu veliku cigansku trodnevnu svadbu. Fotografije koje su popratile priču Kate Moss snimio je njen dobar prijatelj fotograf Mario Testino.

Zabrinuti mladoženja

– Uvijek sam bila zaljubljena u taj ciganski način života. Parovima ništa nije dopušteno prije vjenčanja, zato se i žene tako mladi, već sa 16 godina. A tek njihove kičaste, bogato ukrašene, raskošne vjenčanice, ne znam kako mlade u njima dođu do oltara. Meni je to genijalno! – objasnila je 37-godišnja britanska modna ikona koju je na vjenčanju 1. srpnja pratilo 16 malih djeveruša, a među njima je bila i njena 8-godišnja kći Lila Grace.

– Bila sam jako uzbuđena. Samo sam gledala Jamieja koji je bio tako smiren i sladak. Rekla sam sebi: idemo to napraviti! – kaže Kate koja je modnim pistama uvijek hladnokrvno koračala, no na putu do oltara trema ju je savladala.

– Da nije bilo mojih prijatelja, ne znam kako bih preživjela. Priređivala sam velike rođendanske proslave, organizirala zabave za prijatelje, no ništa se ne može mjeriti s vjenčanjem. To je posve drugačiji tulum.

Iskrena prijateljica

– Jamie je pomalo strahovao da ću poludjeti od tisuće sitnica na koje je trebalo misliti i srediti za vjenčanje, odahnuo je kad sam nakon svadbe opet postala normalna – ispričala je najveća miljenica londonskog noćnog života čiju je vintage-vjenčanicu dizajnirao njen veliki prijatelj John Galliano.

Iako je dizajner nakon skandala i otkaza u Dioru bio depresivan i obeshrabren, Kate nije odustala od ideje da joj sašije vjenčanicu o kojoj će se dugo pričati. I sam Galliano zahvalan je Moss što ga je svojom upornošću vratila u život.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije