Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Mirtu Šurjak i Alena Nižetića publika nije uspjela spasiti

Mirta Šurjak
09.04.2011.
u 22:08

HTV-ova novinarka i njen glazbeni mentor ispali su večeras iz glazbenog showa. Pjevali su Abbin hit S.O.S

Tri emisije publika je spašavala Mirtu Šurjak i njenog partnera Alena Nižetića. Sinoć se nisu uspjeli provući i napustili su show "Zvijezde pjevaju". Njihova izvedba Abbinog hita S.O.S jako je razveselila Rajka Dujmića, dok ostatak žirija nije bio tako oduševljen. Na kritike žirija HTV-ova novinarka i splitski pjevač već su navikli a iznenađenja nije bilo ni kad su saznali kako više neće pjevati sa ostalim zvijezdama. - Sada mi je najgore što moram opet pjevati pa ako zaboravim tekst molim publiku da mi pomogne - simpatično i sa osmijehom je za kraj rekla Mirta. Natjecatelji su večeras pjevali pjesme iz mjuzikla i rock'n'roll hitove, a najviše bodova od žirija dobili su glumica Marija Borić i Ervin Baučić koji su bili jako energični na pozornici dok su pjevali "My generation" od grupe The Who

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
04:34 10.04.2011.

Kako ih publika nije uspjela spasiti? A tko su ti ljudi Mitar Šurjak i Alena Nižetića? Pa što im se dogodilo, jesu li živi, nisam upućen?

Avatar Romano37
Romano37
07:23 10.04.2011.

Zašto je TV gledateljstvo izostavilo od ispadanja, samouvjerenu Renatu Hrengek, ili su ih u tome spriječili mnogobrojni instalirani telefončeki u Katedrali duha ?

BZ
Branko Zajec
13:41 10.04.2011.

Sramota je, tko se sve javlja u emisiju \"Zvijezde pjevaju\". Prije svega to bi trebale biti osobe, koje su po nekoj svojoj osobini ili kreaciji, stvarno zvijezde. Kod nas se javljaju osobe bez srama, osobe koje u stvarnom životu ništa nisu postigle, a još su i bez glasa. \"Švercanje\" pojedinih, koji prolaze iz jedne u drugu emisiju, postalo je degutantno. Nitko me ne može uvjeriti, da iza pojedinih \"zvijezda\" ne stoji organizirana prevara !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije