Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sjeća li se netko ovoga?'

Mirna Maras pokazala je što će učiniti sa zadnjim kunama: 'Kakav kolekcionar'

Foto: Instagram
1/15
06.01.2023.
u 21:10

Voditeljica je pokazala kako će novčanicama nekih starijih valuta koje čuva sada dodati i one od 50, 20 i 10 kuna.

Voditeljica Mirna Maras (43) na svojem je Instagram storyju otkrila što će učiniti sa zadnjim novčanicama kune. Naime, Mirna je pokazala kako će ih spremiti za uspomenu, a otkrila je i da već ima pravu malu kolekciju. Voditeljica je pokazala kako će novčanicama nekih starijih valuta koje čuva sada dodati i one od 50, 20 i 10 kuna.

- Ja ću si kunice ove, i medeka naravno, spremiti za uspomenu, a gledajte što imam spremljeno od prije ohoho godina. Ovo sam ja sačuvala, ne znam koje godine je to bilo... Sjeća li se netko ovoga? - pitala je te pozvala sina kako bi mu pokazala. 

- I tako... Sada u ovu kutijicu, ima tu i sitnih, idu i naše drage kunice za uspomenu. Tko se sjeća ovoga svega? Ne znam ni ja što je sve - dodala je te uz opis uz emotikone smijeha napisala: 'Kakav kolekcionar'.

Nakon sat vremena objavila je još jedan kratki video u kojem je odgovorila na neka pitanja svojih pratitelja.

- Jao koliko  poruka sam ja dobila nakon objave ovih starih novčanica koje sam sačuvala. Najviše je pitanja gdje su hrvatski dinari? E njih nisam nažalost sačuvala, pa da ne napravim istu grešku, kune su odmah išle u tu kutijicu. Vezano za ove stare, stare novce, nisam ja baš toliko stara. Moja mama je ustvari to sačuvala i htjela se u nekom trenutku, u nekoj selidbi ako se dobro sjećam, toga riješiti, no ja sam rekla da ću ja to sačuvati i baš mi je sad drago zbog toga - rekla je.

Inače, voditeljica je često aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati skoro 40.000 ljudi s kojima dijeli različite događaje iz svog privatnog i poslovnog života. 

VIDEO Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije