Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol u obitelji

Milijanina mama o zetu nema lijepo mišljenje, za njega ima ovu poruku

Foto: Instagram
1/8
09.09.2019.
u 12:19

Slađana se ne slaže s odabirom svoje kćeri i smeta joj što se udala za muškarca koji je 53 godine stariji od nje.

Kada se nije pojavila na kćerinu vjenčanju, mama Milijane Bogdanović rekla je kako na vjenčanje nije došla jer je bila bolesna, ali ta priča nije baš istinita, a to je na kraju i priznala i mama Slađana.

Ona i suprug Zoran nisu došli kćeri na vjenčanje jer ne podržavaju njen odabir i  činjenicu da je Milijana 53 godine mlađa od svog supruga Milojka Božića.

– Ne želim govoriti o njima. To što je Milijana napravila, užasno je. Na vjenčanje nisam došla jer mi suprug nije dopustio, a on ne želi više nikada čuti za Milijanu. Meni je žao jer je ona moje dijete, ali ja nikada neću prihvatiti tog starca, on nije moja obitelj – rekla je za Kurir Slađana.

Dodala je kako nikada neće kročiti u kuću svoje kćeri i zeta, ali svoju kćer uvijek će rado primiti u posjet, samo Milojko ne smije doći s njom. – On je za mene i moga muža mrtav – poručila je Slađana. 

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
20:51 09.09.2019.

Hvala vam kaj nas svakih 30 sekundi "obaveštavate" o svim vašim milevama i jovanima, kaj bi mi Hrvati bez tih "vesti". Znam, meni žuti, a vama 3,14zd... m..mina.

JA
Jagoda
15:40 09.09.2019.

Poslovni potez nije loš. Takvih bezveznjakuša ima na tone, a za ovu je eto već u dvadesetoj čuo čitav Balkan. Mladoženja će skiknit za koju godinu, a ona će ostati mlada udovica sa miiljun pratitelja na instagramu (dakle 20.000 euraa mjesečnog prihoda). Očito njoj brak u nekom tradicionalnom smislu ne predstavlja ništa. Bit će dobar i iz drugog pokušaja, s nekim puno mlađim. Ili... postoji i druga mogućnost - da se stvarno zaljubila :D:D:D...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije