Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parovi

Milijana i Požgaj priznali da su imali seksualni odnos, ovo je Milojkova reakcija

Foto: Screenshot
1/5
22.05.2019.
u 14:17

Milijana je bila na poligrafu i kad su joj postavili pitanje u kakvom je odnosu s Aleksandrom Požgajem i jesu li imali seksualni odnos, Milijana je odgovorila kako nisu imali odnose, ali prema poligrafu to je bila laž

U reality showu "Parovi" natjecateljice Milijana Bogdanović i Aleksandra Marjanović bile su na poligrafu koji je otkrio neke zanimljivosti  o Milijani i njenu odnosu s Aleksandrom Požgajem.

Jedno pitanje i Milijanin odgovor možda su konačno razriješili u kakvom je odnosu s oženjenim Požgajem. Pitanje je glasilo je li imala seksualne odnose s Požgajem. Milijana je odgovorila ''ne'' i dodala kako su se znali dodirivati po ruci ili nozi, ali da ništa više od toga među njima nije bilo.

Poligraf je njen odgovor ocijenio neistinitim, a Milijana je onda odlučila priznati istinu. Rekla je kako su imali seksualni odnos dok su bili zajedno u izolaciji. Aleksandar je potvrdio da je to istina.

– Ne bježim od istine, oprosti Milojko – rekao je Požgaj 74-godišnjem Milojku Božiću koji je u kuću ušao sa svojom 53 godine mlađom partnericom Milijanom koja se u međuvremenu počela intenzivno družiti s Požgajem. 

Milojko je rekao Aleksandru da nije on kriv za ovu situaciju i svoju djevojku Milijanu proglasio je nenormalnom. 

Komentara 14

Avatar krile11
krile11
14:30 22.05.2019.

Kakve su ovo bljuvotine?

DU
Deleted user
15:17 22.05.2019.

Svakom od njih po jednu motiku u ruke i svakom po 2 rali kukuruza...i udri. Da budu malo korisni...

RD
rubil.domagoj
18:25 22.05.2019.

Sad me blokirajte ali gonite se kurac i vi i oni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije