Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše?

Doznalo se koliko iznose honorari Milijane i Milojka u 'Parovima'

Foto: Screenshot
1/5
16.05.2019.
u 15:09

Ako se zadrže do kraja sezone reality showa 'Parovi' u kojem redaju skandal za skandalom, Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) mogli bi zaraditi preko 11.000 eura, a iznosi koje dobivaju tjedno nisu nimalo neprivlačni.

Najkontroverzniji par svih 'Parova' Milijana Bogdanović i Milojko Božić lijepo zarađuju od sudjelovanja u reality showu, piše Alo.rs.

Njih dvoje ušli su u vilu za ukupno 800 eura honorara tjedno, odnosno 400 eura svaki. Za nepunih osam tjedana, koliko šokiraju javnost preko malih ekrana, Božić i njegova mlađahna zaručnica već imaju skoro 6,400 eura, a iznos će dobiti po izlasku iz vile u Zemunu.

Ako se zadrže u kući do kraja sezone, što bi trebao biti krajem lipnja, Božić i Bogdanović mogli bi zaraditi preko 11.000 eura.

Podsjetimo, ovaj par izazvao je veliki interes javnosti zbog velike razlike u godinama, a osim toga čelnici Pink TV-a nudili su im da uđu u reality show 'Zadruga', ali se dvojac ipak odlučio za 'Parove'.

Milijana i Milojko planiraju svadbu koju su navodno zakazali u rujnu, a najavljivali su ih kao par koji će praviti bebu pred kamerama. Međutim, čitavom odnosu Milojka i Milijane moglo bi presuditi Milijanino nabacivanje Aleksandru Požgaju (35) kojem se unatoč svemu eksplicitno nabacuje.

Pogledajte novu kraljevsku bebu Archieja!

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kora
18:02 16.05.2019.

I nije to prevelik iznos. No, nadajmo se da će im pripomoći za svadbu.

Avatar franjo.baruncic
franjo.baruncic
20:33 16.05.2019.

Strašno koliko je to mizeran novac za takvo nešto, 2,375 eura sat😁

PA
PaškoK
06:33 17.05.2019.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije