Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada i bogata

Miley Cyrus spiskala deset milijuna kuna na novi stan u Miamiju

Miley Cyrus
Pixsell
11.12.2010.
u 12:35

Njeno novo gnijezdo s pogledom na Meksički zaljev ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, dvoranu za projekcije, teretanu,...

Glumica i pjevačica Miley Cyrus tek je navršila 18 godina, a već ima takvu zaradu da je lako izdvojila 10 milijuna kuna za novi stan. Zvijezda serije "Hannah Montana" za tu svotu kupila je veliki apartman u Miamiju s pogledom na tirkizno more Meksičkog zaljeva.

Njeno novo gnijezdo ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, dvoranu za vježbanje i privatnu salu za projekcije.

Kako je slatka glumica odnedavno u vezi s kanadskim glumcem Avanom Jogiajem, očito je trebala neko mjesto izvan Los Angelesa u kojem će s njim moći otići za vikend.

Inače, ovo nije prva nekretnina u vlasništvu Miley. Mlada dama već posjeduje kuću u sjevernom Hollywoodu u blizini koje je i njena obiteljska kuća vrijedna 33 milijuna kuna, a koju je s majkom dizajnericom interijera prošlo ljeto potpuno preuredila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije