Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevač u bolnici

Menadžer Bubalo o Mišinom stanju: 'Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka, u bolnicu nikog ne puštaju'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
25.11.2021.
u 21:00

U pitanju nije koronavirus jer je Mišo odmah testiran, a nalaz je bio negativan. I njegov i Lidijin.

Legendarni šibenski pjevač Mišo Kovač (80) sinoć je ponovno završio u bolnici i trenutno se nalazi na odjelu za Pulmologiju na splitskim Firulama, doznala je Slobodna Dalmacija.

Prije dva dana dobio je visoku temperaturu, no tek je sinoć po njega došla splitska Hitna pomoć u njegov dom u Strožanac gdje živi sa suprugom Lidijom. Liječnici navodno sumnjaju na početak upale pluća. U pitanju nije koronavirus jer je Mišo odmah testiran na virus, a nalaz je bio negativan. I njegov i Lidijin. 

Splitski menadžer Ivica Bubalo za 24 sata kazao je kako u bolnicu ne puštaju nikoga .

- Tako da ne znam kakva je trenutna situacija, čekam da mi se javi njegova kći Ivana - kazao je. 

- Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka. Mišo je zadnjih 20 dana uživao u kući u Podstrani. Njemu je trebalo svježeg zraka, morskog zraka... U Zagrebu on nije mogao izaći van - kazao je još. 

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Mišo je zbog respiratornih problema također završio u bolnici, no nakon par dana pušten je na kućnu njegu. Ovo nije prvi put da je završio u bolnici zbog toga. Prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Neposredno prije toga, legendarni pjevač je na svom posljednjem velikom koncertu, održanom 22. prosinca u Splitu pred 12.000 obožavatelja, izašao s temperaturom višom od 39 stupnjeva.

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 8

AB
abendblatt
07:16 26.11.2021.

Ista stvar i sa Vicom Batarelom, nakon masivnog okupljanja i protesta protiv kovid potvrda, neki ne vjeruju da udariti glavom u zid boli.

BO
bolnaistina
21:25 25.11.2021.

Godine,godine.

BO
bolnaistina
07:22 26.11.2021.

prcko o čemu bi ti kljucko, bole te avioni. Samo neka bole, lakše se diše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije