Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao branka u zadnjim sekundama

Mladen u šoku nakon završne potjere: 'Treba mi opipati puls, ovo je najčudnija završna dosad'

Foto: HRT screenshot
1/4
25.11.2021.
u 20:00

Branko je izabran da u ime četiri kandidata odigra sam završnu potjeru i ostvario je osam točnih odgovora, što je zajedno s jednim korakom prednosti činilo 9 koraka pred lovcem. Iako se po odgovorima činilo da će Branko i dobiti, lovac je nekim čudom sve stigao u zadnjim sekundama.

U večerašnjoj epizodi Potjere ni jedan od četiri kandidata - Krunoslav, Rebeka, Marko i Branko, nisu na ploči izborili prolaz u svoju završnu potjeru zbog čega je nju onda, po pravilima Potjere, odigrao samo Branko kojeg su odabrali ostali natjecatelji, a koji je imao 8 točnih odgovora i jedan korak prednosti. Borio se za 40.000 kuna. 

Lovac Mladen Vukorepa dobro je krenuo u svoju završnu potjeru, a šanse su mu bile dobre, no zapeo je već na drugom pitanju koje je glasilo: "Koji je stripovski crtač autor Starog mačka, Polagane smrti i Crnog jahača?". Odgovor, koji glasi "Maurović", je znao Branko i vratio ga korak unatrag. 

"Chris Donahue posljednji je američki vojnik koji je napustio koju državu?", pitanje je koje nisu znali ni lovac ni Branko, a odgovor je bio: Afganistan. 

Ni iduće pitanje lovac nije znao, a glasilo je: "Naziv kojeg stroja za pretvaranje energije toka fluida u kinetičku energiju dolazi od latinskoga za vrtlog?". Branko je znao točan odgovor koji je bio - turbina, i vratio Mladena na prvi korak. 

Foto: HRT screenshot

"Priteci koje su rijeke Rama, Rakitnica i Bregava?" pitanje je koje je opet znao Branko umjesto Mladena i kojem ga je uspio vratiti na 0 točnih odgovora, odnosno na sami početak, a prošla je već cijela minuta. Naravno, to je Branku dalo nadu da će osvojiti 40.000 kuna. Odgovor je bio - Neretve. 

- Ovo sam malo zbrzao, ali evo.. Bit će jako zanimljivo - odmah je komentirao Mladen kad je shvatio koliko mu je vremena ostalo, a on je na početku.

Dva točna odgovora potom je imao, a treće mu je opet zadalo probleme. 

Foto: HRT screenshot

"Koji je bivši Vatreni četiri sezone bio Srnin suigrač u Šahtaru?", a odgovor nisu znali ni Mladen ni Branko. 

Pitanje koje opet nije znao glasilo je: "U kojem je gradu Zoološki vrt smješten u četvrti Fredriksberg?". No, ni Branko nije znao stoga je Malden ostao na 4 točna odgovora sa samo pola minute do kraja. 

- Ne igram baš sjajno, ali moram priznati da dosta pitanja nemam pojma - komentirao je Mladen.

Međutim, sva iduća pitanja je znao i time, baš u zadnjoj sekundi, izrekao točan odgovor kojim je prestigao 9 Brankovih koraka. 

- Treba opipati moj puls, ja sam isto u šoku od svega, moja je bila emisija vrlo vrlo čudna cijela, pogotovo završna. Očito mi koncentracija nije baš na najvišoj razini, ali ni pitanja mi nisu nikako legla tako da sam razmišljao, gledam brojače i vidim da su sekunde pri kraju i znam da ne smijem pogriješiti. Evo skoro sam napravio što je Branko napravio na kraju svoje ploče. Bili ste blizu da postanete prvi solo igrač koji me pobijedio u završnoj i prvi koji me pobijedio kad su svi ispali. Bila su dva negativna rekorda vrlo blizu za mene. Uspio sam se čudom izvući, ali najčudnija završna koju sam do sada igrao u ovih sto i nešto emisija.. - kazao je na kraju Mladen. 

VIDEO>>Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije