Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet griješe

Meghan i Harry snimljeni u LA-u i našli su se na udaru kritika zbog jedne stvari

Foto: Profimedia
1/5
16.07.2020.
u 16:09

Princ i njegova supruga doselili su se u Loa Angeles u nadi kako ih paparazzi više neće pratiti, ali seu se prevarili.

Odrekli su se svojih kraljevskih titula i povukli s kraljevskih dužnosti u nadi kako će živjeti mirnije i povučenije poput ostalih smrtnika, ali princu Harryju i Meghan Markle to nikako ne polazi za rukom. Nakon što su se iz Velike Britanije preselili najprije u Kanadu, a sada u Los Angeles paparazzi ih i dalje prate u stopu, a britanska javnost kroz povećalo promatra svaki njihov korak. Harry je sa suprugom prošli tjedan bio na pregledu kod stomatologa, a dok su napuštali ordinaciju u društvu svojih tjelohranitelja snimili su ih paparazzi. Par se kući odvezao u crnom Cadillacu SUV-u i zbog odabira ovog automobila našli su se na udaru kritika.

1/9

Poznato je kako su Meghan i Harry ekološki osviješteni i trude se svojim utjecajem tu svijest o ekologiji prenijeti i na druge, a ovaj automobil se nikako ne uklapa u lifestyle koji promoviraju. Kada su se objavljene fotografije na kojima se Harry i Meghan voze u Cadillac SUV-u obožavatelji i mediji su ih prozvali i pitali zašto ne koriste električni automobil koji ne zagađuje zrak i okoliš, a zamjerili su im već i prije što se često voze privatnim zrakoplovom koji također zagađuju okoliš.

Harry je česta tema zadnjih dana u Velikoj Britaniji jer njemu bliske osobe tvrde kako se osjeća izgubljeno u Americi. Nedostaju mu prijatelji i obitelj, baš kao što su i njegovoj supruzi nedostajali prijatelji i obitelj kad se doselila u Englesku.

VIDEO Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije